Gå til Comedy Stop

Lara Ricote: Comedy Stop Copenhagen 2024

Lara Ricote: Comedy Stop Copenhagen 2024

fre 06 sep. 2024
Copenhagen

Kolme | Copenhagen

20.30

Døre: 20.00

Billetpriser: 160,- + gebyr
Billetsalget starter 19. april kl. 10:00 via livenation.dk

Lara Ricote, fra Mexico, startede sin karriere inden for improv og stand-up-komedie, mens hun boede i Amsterdam. Der optrådte hun både på engelsk og spansk, hvilket hurtigt blev en succes. I 2021 vandt Ricote Funny Women Stage Award. Under Edinburgh Festival Fringe 2022 debuterede hun med sit eget soloshow og blev belønnet med en Edinburgh Comedy Award for bedste nye navn Nykommer.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 195,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

For tredje år i træk er Comedy Stop klar til at præsentere noget af det ypperste inden for engelsksproget stand-up, og i 2024 udvider festivalen, så den både foregår i København og Aalborg. Comedy Stop 2024 kommer til at finde sted i perioden 5. – 8. september.

Til Comedy Stop får publikum en unik mulighed for at opleve international stand-up af højeste kvalitet på dansk grund. Festivalen vil bringe en række navne til forskellige venues i København og Aalborg. Her kan man opleve enkeltstående solo-shows med hver komiker, og billetter til hvert show sælges separat, så man har mulighed for selv at håndplukke hvilke man vil opleve i løbet af dagene.

Hold dig opdateret om yderligere navne på dette års festival via livenation.dk/comedy