Konkurrencer på sociale medier er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af eller associeret med det pågældende sociale medie. Ved afgivelse af informationer, gives disse til Live Nation Danmark og ikke til den sociale medie platform. Information anvendes kun til at finde en konkurrencevinder.


Live Nation Danmark forbeholder sig retten til at annoncere vinderen på Facebook-siden eller Instagram-profilen. Du vil kun modtage en direkte besked eller en kommentar fra Live Nation Danmark, hvis du vinder en præmie. Som udgangspunkt gælder, at vinderen af konkurrencen skal besvare henvendelsen fra Live Nation Danmark indenfor 48 timer, medmindre anden tidsfrist er angivet for den specifikke konkurrence. Hvis ikke vinderen er vendt tilbage inden 48 timer (eller den evt. alternative angivne tidsfrist), forbeholder Live Nation Danmark sig retten til at trække en ny vinder.


Præmier kan ikke indløses til kontanter eller til nogen anden form for kompensation. Konkurrencer er ikke købsbetingede. Ved konkurrencer om koncertbilletter eller festivaler inkluderer præmien ikke transport til og fra koncerten, medmindre andet er angivet.


Skulle koncerten mod forventning blive aflyst, refunderes vinderbilletter ikke, ligesom der heller ikke kompenseres, hverken i form af billetter til anden koncert eller kontanter. Det går under Force majeure, da disse er givet gratis væk i konkurrence øjemed.
Live Nation Danmark forbeholder sig retten til at slette stødende opslag.


Ved lodtrækningsbaserede konkurrencer kan hver person max deltage med ét lod i lodtrækningen. I tilfælde af overdreven spam forbeholder Live Nation Danmark sig retten til at udelukke spam-kommentarerne fra lodtrækningen. Gentagende spam kan medføre blokering.


I forbindelse med konkurrencer om t-shirts og lign. er der ingen garanti for at få uddelt præmier med de afbildede motiver. Præmiernes nøjagtige udseende og størrelse afhænger af lagerbeholdning, men uddeles så vidt muligt efter vinderens ønsker.
Ansatte hos Live Nation Danmark kan ikke deltage i konkurrencerne.
Gældende for konkurrencer til udlandet, skal der minimum være én myndig med.


Kontakt: konkurrence@livenation.dk