Mere information

Nu sker det endelig! Comedy Stop Copenhagen løber af stablen 1-3 september 2022 i Bremen Teater, DR Koncerthuset og det helt nye venue House of T.

Comedy Stop Copenhagen er en ny comedy festival, hvor publikum får en unik mulighed for at opleve engelsksproget stand-up af allerbedste kvalitet på dansk grund. En række af de mest lovende internationale stand-up-navne kommer til København, og de forskelligartede komikere kommer til at brillere på scenerne hen over tre dage. Festivalen vil præsentere enkeltstående solo shows spredt ud over København i henholdsvis Bremen Teater, DR Koncerthuset, Koncertsalen og House of T.  Billetter til hvert show sælges separat, og dermed har publikum mulighed for selv at lægge den perfekte rute i løbet af de tre dage.

Der er allerede billetter i salg til shows med Katherine Ryan og Nigel Ng, og der er få ledige billetter til begge shows. Derudover kan vi løfte sløret for at Paul Foot, Sean Mcloughlin og Jenny Bede også bliver en del af årets line-up. Flere komikere vil blive annonceret i nærmeste fremtid.


Glæd dig til at opleve en række af de bedste internationale comedy-talenter når Comedy Stop Copenhagen kommer til København til efteråret. Comedy festivalen kommer til at finde sted i Bremen Teater, DR Koncerthuset og det helt nye House of T. Følg med for meget mere info!

Genrer

Flere Live Nation nyheder