Gå til Mo Gilligan

Mo Gilligan

Mo Gilligan

fre 06 sep. 2024
København V

Bremen Teater | København V

20.30

Døre: 19.30

Billetpriser: 200 kr. + gebyr

Den tredobbelte BAFTA-vinder og stand-up sensationen Mo Gilligan vender tilbage med sin længe ventede World Tour... In the Moment.
 
Mo Gilligan er på få år blevet en af Storbritanniens største stand-up stjerner og er blevet kåret som "The Funniest Man in Britain" af The Times. I løbet af de sidste par år har Mo Gilligan været på to udsolgte turnéer i hjemlandet, lavet tre Stand Up Specials og optrådt i flere tv-shows herunder ’’The Lateish Show med Mo Gilligan’’ (C4), ’’That's My Jam’’ (BBC One), ’’The Brit Awards’’ (ITV1), og ’’The Masked Singer’’ (ITV1).
 
Mo Gilligans debut turné ''Coupla Cans’’ (2019) var totalt udsolgt, og i dag kan showet streames på Netflix ved navn ''Momentum'' i 190 lande. I 2021 tog Mo tilbage på turné med ”There's Mo to Life”, og optrådte igen for udsolgte huse. I 2022 udgav han sin anden længe ventede og anerkendte Netflix Special fra sin seneste tour.
 
In The Moment bliver Gilligans største turné til dato, der bringer hans fænomenale stand up-show verden rundt. Glæd dig til at opleve ham i København d. 6. september 2024 på Bremen Teater.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

For tredje år i træk er Comedy Stop klar til at præsentere noget af det ypperste inden for engelsksproget stand-up, og i 2024 udvider festivalen, så den både foregår i København og Aalborg. Comedy Stop 2024 kommer til at finde sted i perioden 5. – 8. september.

Til Comedy Stop får publikum en unik mulighed for at opleve international stand-up af højeste kvalitet på dansk grund. Festivalen vil bringe en række navne til forskellige venues i København og Aalborg. Her kan man opleve enkeltstående solo-shows med hver komiker, og billetter til hvert show sælges separat, så man har mulighed for selv at håndplukke hvilke man vil opleve i løbet af dagene.

Hold dig opdateret om yderligere navne på dette års festival via livenation.dk/comedy