Gå til Katherine Ryan

Katherine Ryan: Comedy Stop Aalborg 2024

Katherine Ryan: Comedy Stop Aalborg 2024

lør 07 sep. 2024
Aalborg

Aalborghallen | Aalborg

20.00

Døre: 19.30

Billetpriser til Katherine Ryan i Aalborghallen: O: 545,- / A: 485,- / B: 435,- / C: 385,- / D: 335,- + gebyr

Katherine Ryan kommer til Danmark i forbindelse med den engelsksprogede comedy-festival Comedy Stop

Canadiske Katherine Ryan var også en del af line-uppet, da Comedy Stop fik sin debut i 2022. Hun er en af sin generations skarpeste og mest fremtrædende komikere. Hun er med i Netflix-hitserien ”The Duchess”, samt to globale Netflix-comedy specials: ”In Trouble” og ”Glitter Room”. Derudover har hun være medvært på seks sæsoner af Comedy Centrals’ smash hitshow ”Your Face Or Mine” sammen med Jimmy Carr, og har været dommer på fire udgaver af Comedy Centrals’ store hit ”Roast Battle”. I år tager hun sit helt nye show ”Battleaxe” med når hun vender tilbage til Danmark.

Gør klar til at sætte lattermusklerne på en gevaldig prøve, når vi åbner op for dørene til Comedy Stop 2024 i starten af september. Hold dig opdateret med yderligere navne på dette års festival på livenation.dk/comedy eller ved at følge Comedy Stop på Instagram eller Facebook.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    365,00 kr. - 575,00

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

For tredje år i træk er Comedy Stop klar til at præsentere noget af det ypperste inden for engelsksproget stand-up, og i 2024 udvider festivalen, så den både foregår i København og Aalborg. Comedy Stop 2024 kommer til at finde sted i perioden 5. – 8. september.

Til Comedy Stop får publikum en unik mulighed for at opleve international stand-up af højeste kvalitet på dansk grund. Festivalen vil bringe en række navne til forskellige venues i København og Aalborg. Her kan man opleve enkeltstående solo-shows med hver komiker, og billetter til hvert show sælges separat, så man har mulighed for selv at håndplukke hvilke man vil opleve i løbet af dagene.

Hold dig opdateret om yderligere navne på dette års festival via livenation.dk/comedy