Videoer

  Mere information

  37-årige Katherine Ryan der er bosat i Storbritanien dominerer i øjeblikket tv- og live-comedy scenerne rundt om i verden. Hendes debut 6 x 30 'Netflix-sitcom ”The Duchess” blev udgivet i september 2020 og røg til tops på den britiske Netflix-liste, og tilbragte over en uge på førstepladsen. Katherine spiller ikke alene hovedrollen (som den moderigtige, forstyrrede og generelt dårlige person, hvis forløsende kvalitet er, at hun ofrer alt for at blive en god mor), men skrev og var også executive producer på alle episoder. Serien har samlet en hær af fans og nogle fantastiske anmeldelser med på vejen.

  ”The Duchess” følger op på to kritikerroste Netflix stand-up-specials - hvoraf den anden, ”Glitter Room”, blev udgivet verden over den 1. juli 2019 efter ”In Trouble” fra 2017. Katherine var blot den anden UK-baserede komiker, der fik en Netflix Global 60’ special udgivet på alle territorier efter Jimmy Carr - og er stadig den eneste kvinde.

  Katherine kan i UK snart ses som vært for primetime BBC Two-talentkonkurrence-serien ”All That Glitters”, ligesom hun også snart vil pryde skærmene som Joan Rivers i ”When Joan Kissed Barbra” på Now TV/Sky Arts. Ryan står også bag den populære podcast ”Telling Everybody Everything”, som fik liv under lockdown. Den har endnu ikke været ude af UKs Comedy Podcast top ti. Derudover har hun co-hosted seks serier af Comedy Centrals’ smash hitshow ”Your Face Or Mine” sammen med Jimmy Carr, og har været dommer på fire serier af Comedy Centrals’ store hit ”Roast Battle”, og vi kunne blive ved…

  Genrer

  Flere Live Nation nyheder