Gå til Jacob Collier

Jacob Collier - DJESSE UK & EUROPE TOUR

Jacob Collier - DJESSE UK & EUROPE TOUR

tor 21 nov. 2024
Copenhagen

Forum Copenhagen | Copenhagen

20.00

Døre: 18.30

Billetpriser: 375 kr. + gebyr
Billetsalget starter 1. december kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale 30. november kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 420,00 kr.
  • Mastercard forkøbsret

Artister ved dette event

Event information

Den femdobbelte GRAMMY-vindende singer-songwriter, multiinstrumentalist og producer, Jacob Collier, har annonceret sin største europæiske headline tour til dato. I efteråret vil han drage på tour i forlængelse af udgivelsen af sit længe ventede, og allerede GRAMMY-nominerede, album, ”Djesse Vol. 4”, som udkommer 29. februar. Collier og hans anerkendte band vil rejse kontinentet tyndt på en 22 show turné, produceret af Live Nation, som starter i Portugal 2. november, efterfulgt af Spanien, Italien, Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Polen, Norge, Sverige, Danmark, Belgien, Holland, Luxemborg, Schweiz og Frankrig. Det hele kulminerer på Colliers hjemmebane i England med et særligt show i The O2 i London.

Offentliggørelsen lander i kølvandet på udgivelsen af Jacob Colliers nye single ”Witness Me”, feat den canadiske singer-songwriter Shawn Mendes, den britiske rapstjerne Stormzy og den 19 gange GRAMMY-vindende gospel-legende Kirk Franklin. Sangen er en rørende hyldest til empatiens magt og den er blevet udnævnt til ”The World’s Hottest Record’ af BBC Radio 1 i denne uge.

”Witness Me” er den fjerde single fra Colliers kommende udgivelse fra det genredefinerende fireparts albumprojekt ”DJESSE”. Sammen med de tidligere singler “Little Blue (feat. Brandi Carlile)”, “Wherever I Go (feat. Lawrence & Michael McDonald)”, “WELLLL” og det GRAMMY-nominerede “Never Gonna Be Alone (feat. Lizzy McAlpine & John Mayer)” giver den et fascinerende indblik i det kommende albums ekstraordinære dybde og bredde.

Mens han arbejdede på “Djesse” begyndte Collier at transformere sine publikummer om til et sprudlende improviseret kor. Ved at dirigere publikummerne til sine koncerter, om det er på mindre eller større spillesteder, eller sågar festivalpladser som Bonnaroo og Glastonbury, skaber han en stærk forbindelse mellem fans gennem deres energiske harmonier. Dette er et bevis på Colliers mantra: At alle i verden med en stemme og også er en musiker. Med optagelserne af mere end 90 publikumskor, vil 150.000 stemmer fra hele verden komme til at spille en vigtig rolle i fortællingen og skabelsen af ”Djesse Vol. 4”.