Julius Thomsen Plads 1, Copenhagen, Denmark, 1925

Forum Copenhagen tickets and information. Get up to date info on Forum Copenhagen concert tickets, schedules and much more at LiveNation.dk.

Om Forum Copenhagen

Om Forum Black Box skriver Forum: Forum Black Box er den mest intense koncertoplevelse i Forum. Selve koncertrummet er omkranset at tunge sorte gardiner og kan være tilpasset 3.-6.000 stående gæster. Stemningen i rummet er overraskende intim og atmosfæren skabes enten blødt eller hårdt af den aktuelle kunstner.
Fra dørene ved det pågældende arrangement åbner, serverer vi lækker street food, således at du kan nå at få mad i maven før koncerten. Fra vores barer sælger vi lækre cocktails og iskolde fadøl både før, efter og under koncerten.

Forum er centralt placeret lige ved Radiohuset på Rosenørns Allé og Niels Brock på Julius Thomsens Plads. Der er kun 10 minutters gang til Rådhuspladsen. Transport Benyt f.eks. Rejseplanen.dk for at finde den letteste vej til og fra Forum. Buslinier Linie 2A, 67 & 68 og natbus 82N til Forum metro station (Linie 2A går hvert 4. - 5. minut fra Rådhuspladsen) Linie 3A og 80N til H.C. Ørsteds Vej Linie 29 til Danas Plads Linie 12, 66, 69, 250S og natbus 92N til Åboulevarden Se mere på websiden: movia.dk Metro lige til døren Med kun 2 minutter til Nørreport og 12 minutter til Bella Center ligger Forum nu endnu mere 'centralt' end nogensinde. Se mere på Metro-websiden m.dk Nærmeste S-tog Vesterport Station.

Parkering Forum ligger i Frederiksberg Kommunes P-zone. Det betyder, at der er gratis parkering i en time. Ved længerevarende parkering benyttes et parkeringskort, der gælder hele dagen. Dags parkeringskort kan købes hos Ørstedskiosken, HC Ørstedsvej 48B eller Statoil, HC Ørstedsvej 25-27 Der er gratis parkering på hverdage efter kl. 20, lørdag efter kl. 15 og hele søndagen. På hjørnet af Blågårdsgade og Åboulevarden ligger Det Grønne P-hus. Her kan man parkere for kr. 9,- pr. time. P-huset ligger få hundrede meter fra Forum og har åbent alle ugens dage.

I Forums arrangementkalender bydes der idag på et stort og varieret mix af koncerter, loppemarkeder, fagmesser og udstillinger med fokus på oplevelser og livsstil. Hvad kalenderen derimod skjuler, er Forums mange private firmafester og events. Med metroen lige til døren og blot 12 minutters Metrokørsel videre til Bella Center er der desuden oplagte muligheder i sigte for konferencer og kongresser i Bella Center i kombination med åbningssarrangement eller gallafest i Forum.

Under stående koncerter opbygges en platform, hvortil der er elevator og rampe til handicap-toilet. Ved siddende koncerter placeres kørestolsbrugere på yderpladserne på gulvet, hvor der er mulighed for at benytte handicap elevator- og toilet. Husk ved billetkøb til såvel stående som siddende koncerter at angive, at der er brug for handicapfaciliteterne.

Der er begrænset garderobe under koncerter. Garderoben koster kr. 30,- pr. del, der tages ikke imod dankort i garderoben. Forum dækker ikke for løse genstande i overtøj, tasker etc.

Forums Restaurant Forums Restaurant har som udgangspunkt åbent ved alle siddende koncerter, de kreerer en speciel koncert buffet til vores koncertgæster. Man kommer ind til Forums Restaurant via Steenstrups Alle 4A og ved koncertstart springer man køen over og går direkte fra restaurant og ind i hallen. Forum barer I Forums barer kan man købe øl, vand og vin. Desuden vil der være pølser og sandwich til de letsultne.

Glemte sager vil blive opbevaret maks. 14 dage efter koncerten herefter vil værdigenstande blive sendt til hittegodskontoret!