Videoer

  Mere information

  Hyldet af publikum, anmeldere og medmusikere som en af de mest talentfulde unge kunstnere i moderne tid, har den 29-årige Jacob Collier allerede en tilsyneladende endeløs liste af bedrifter, heriblandt fem GRAMMY statuetter og 11 GRAMMY-nomineringer, herunder årets album i 2021.

  Hans liste af samarbejdspartnere er overraskende varieret og frisk. Jacob har lagt stemme til sange med navne som Coldplay, SZA, Stormzy og Kehlani. På sine egne numre har Collier arbejdet med en uforudsigelig gruppe af musikalske stjerner, fra den maliske sanger Oumou Sangaré til John Mayer, T-Pain, Ty Dolla $ign, Daniel Caesar og Tori Kelly (for at nævne nogle få). Med sin eksplosive entré på den globale scene, hjulpet afsted af hans virale YouTube-covers, fangede Collier opmærksomheden fra Quincy Jones og udgav, med ham som mentor, sit debutalbum "In My Room" i 2016. Dette blev indspillet, produceret og fremført helt af Collier selv.

  "Djesse" (hans seneste fireparts albumprojekt) har været en naturlig udvikling fra én-mands-processen på "In My Room", til nu at inkludere samarbejdspartnere fra hele verden. Resultatet har indfriet Colliers ambitiøse løfte og præsenterer en utrolig række af kunstneriske ligemænd og musikalske temaer, der omfatter alt fra orkestral komposition til folk, R&B, rap og pop.

  På trods af at Collier allerede har opnået mere end de fleste kunstnere kunne håbe på i en levetid, er han stadig uroligt kreativ. Sideløbende med den kommende udgivelse af "Djesse Vol. 4" har han planer om fremtidige projekter centreret omkring soloklaver, orkestre, filmmusik, undervisning, musicals, med mere.

  Flere Live Nation nyheder