Gå til Zeal & Ardor

UDSOLGT

Zeal & Ardor

Zeal & Ardor

ons 28 aug. 2024
København S

Amager Bio | København S

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 26. april kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Det avantgardistiske metalband Zeal & Ardor rammer til august Amager Bio med deres fjerde fuldlængde frisk fra pressen
 
Det nye album hedder ’Greif’ og udkommer 23. august. Den første single, ’To My Ilk,’ er udkommet, er er en overraskende atmosfærisk blueset omgang helt uden de metalliske detonationer til modvægt, som ankermanden Manuel Gagneux har gjort til projektets kendetegn.
 
“I wanted to expand upon what we had and introduce new colors,” fortæller Gagneux. “There are angry and accusatory moments, but there’s also some solace and happiness. I’m widening the palette of colors we have to paint with. These are avenues we haven’t tried.”
 
Manuel Gagneux er søn af en schweizisk far og en afro-amerikansk mor. Han blev nysgerrig på hvordan det ville have lydt, hvis de slavegjorte afrikanere i USA havde vendt sig mod djævelen i stedet for Gud, så han blandede afrikansk-amerikansk spirituals med black metal, og Zeal & Ardor blev resultatet.
 
Zeal & Ardor begyndte i 2013 som et soloprojekt, men har over årene og udgivelserne udviklet sig til at være et rigtigt band, og på ’Greif’ vil det for første gang ikke bare være Gagneux selv, der indspiller, men hele live-holdet.
 
Glæd dig til det nye album og vær med, når metalpaletten udvides i spillestedet Amager Bio den 28. august.