SÆT KRYDS I KALENDEREN TIL JAILBREAK 2024 16. + 17. AUGUST!

Jailbreak

Events

Mere information

JAILBREAK: NYT STORT HEAVYROCK-EVENT I HORSENS

Dommen er afsagt: Publikum skal bag tremmer og straffes med pigtråd og riffs på det nye heavyrock-event JAILBREAK i Fængslet i Horsens.

Det gamle statsfængsel i Horsens har tidligere huset forbrydere gennem halvandet århundrede, men nu er det tid til masseoprør: Den 13. august 2022 dannede Fængslet ramme om den første udgave af Jailbreak, en hel dag fyldt med hård musik! To scener – en stor hovedscene midt i fængselsgården samt en mindre indendørs scene.


”JAILBREAK genindfører pigtråd i Fængslet i Horsens ved at bringe store rock- og metalnavne til moderlandet og samle alle os, der er vilde med den hårde musik. Der mangler simpelthen et stort event i Jylland, der hylder og prioriterer heavyrocken,” siger Jens Karlsson, projektleder for JAILBREAK.

Publikum vil på JAILBREAK kunne opleve en bred vifte af bands, som alle har storslåede riffs til fælles, og der er for alvor lagt op til et musikarrangement med både tyngde og kant.


Horsens Statsfængsel er for længst blevet lukket og omdannet til et kulturelt fyrtårn for både byen og hele området, og det har i løbet af de seneste mange år gennemgået en lang udvikling, hvor byen har dannet ramme om adskillige store koncerter – ofte til den hårde side.

Claus Visbye, direktør og programansvarlig for kulturnetværket Horsens & Friends, udtaler:

”Horsens har haft en stolt tradition for den hårde musik. Det er en by, der er opstået omkring den tunge industri, og som er kendt for det hårde liv i både fængslet og i byen generelt i gamle dage. JAILBREAK er sammensmeltningen af alt det gode, der er sket i Horsens igennem de seneste mange år, og vi glæder os til at fejre den hårde musik i disse fantastiske historiske rammer med et stort tilbagevendende event, der dyrker fællesskabet.”

JAILBREAK er blevet til i et samarbejde mellem koncertarrangøren Live Nation og kulturnetværket Horsens & Friends. Målet er at opbygge en stærk tradition for at mødes til god, hård tråd hvert år på en festival i Horsens midt i Jylland. Tuborg er hovedsponsor på Jailbreak, og vil sikre et bredt udvalg af kolde øl og gode oplevelser.

Læs meget mere:

Jailbreak.dk

Facebook

Instagram