Gå til D-A-D

D-A-D: Celebrating 40 Years

D-A-D: Celebrating 40 Years

fre 01 nov. 2024
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

KONCERTEN ER UDSOLGT, VENTELISTE OPRETTET HER

D-A-D spiller stor 40-års jubilæumskoncert i 2024

Det danske rockband D-A-D offentliggør deres 40-års jubilæumskoncert “Celebrating 40 Years” i Royal Arena den 1. november 2024,

D-A-D, der som unge knægte startede med at spille uprætentiøs countrypunk på de mindre spillesteder i København, og som i dag står bag en sand perlerække af udødelige rockklassikere som ”Sleeping My Day Away”, ”Bad Craziness”, ”Everything Glows” og mange, mange flere, fylder 40 år i 2024.


Billetpriser: PL1: 610,- / PLU (stå) 610,- / PL2: 440,- / PL3: 340 kr. + gebyr
Det officielle billetsalg starter mandag 20. november 2023 kl. 10.00 via livenation.dk, pdh.dk og ticketmaster.dk
Partner presale fra torsdag 16. november kl. 10.00.
Live Nation presale fredag 17. november 2023 kl. 10.00 for Live Nation-nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Få billetter tilbage
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.
  • I salg nu!

    VIP Billetter
  • Venteliste

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

Bandets jubilæum bliver fejret med en stor og unik koncert i Royal Arena i København den 1. november 2024 kaldet ”Celebrating 40 Years”. Dette arrangement bliver ud over 2024-festivalsæsonen D-A-D’s eneste store indendørskoncert til næste år, hvor fans får mulighed for at komme og hylde det danske musikfænomen og opleve et særligt udvalg af de allerbedste sange fra deres lange og succesrige karriere. Det er D-A-D-koncerten du ikke må glip af!

2024 bliver et kæmpestort år for D-A-D, for bandet har også ny musik på vej. De har skrevet omkring 40 sange siden det forrige album, ”A Prayer For The Loud” (2019), og af dem har de fire musikere valgt de 17-18 bedste ud og indspillet dem. Lidt længere henne i processen vil de formentlig skære et par stykker fra, så det kommende album bliver ”all killers, no fillers”.

Nick Foss er på ny indkaldt som producer, og han er særdeles tilfreds denne gang. ”Han synes, det er en stærkere pulje denne gang end længe, og han har trods alt været med siden 1988,” siger Jacob Binzer og tilføjer, at han er enig med produceren: ”Selv om man først kan bedømme pladerne et til to år efter, at de er udkommet, synes jeg også, at det er en stærk pulje. Der er nogle af de her numre, der har overrasket mig i en positiv retning, efterhånden som vi har indspillet dem, så det lover rigtig godt.”
 
Jesper Binzer er helt på linje med sin bror: ”Vi har et overskud af både numre og ideer, og det er et sted, jeg har ønsket mig hen med de seneste tre-fire D-A-D-plader. Det er vildt, at det kan ske, at det kan gå i ring. Jeg troede, at det var færdigt, jeg troede, at det var gamle mænd, der gjorde, hvad de kunne, men der er en ny nødvendighed,” mærker han og tilføjer, at samarbejde er nøgleordet:
 
”Der er ingen Kim Larsen i D-A-D, men fire Franz Beckerlee. Vi er tvunget til at samarbejde, for ingen af os kan det hele, og det er også smukt. Der er nye blomster i buketten, hver gang vi er i studiet.”

Den 3. marts 2024 er det 40 år siden, at D-A-D spillede deres allerførste koncert, og bandet har lige siden dengang leveret ufortyndet, medrivende rock til både det danske folk og uden for landets grænser.

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER