Gå til YBN Cordae

YBN Cordae

29 mar 2020
København S

YBN Cordae

Amager Bio, København S

20:00

Døre: 19:00

Support: Childish Major

 

Billetpriser: 230 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 4. oktober kl. 12.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.
Der vil være presale for Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere 3. oktober kl. 10.00 til 4. oktober kl. 9.00 (23 timer).

 

YBN Cordae, den energiske rap-excentriker fra YBN-crewet, kommer til Amager Bio.

YBN Cordae har arbejdet på sine rap skills siden han var 15 år gammel. Han er en ægte ”student of the game” og har nærstuderet rap-forgængere som Nas, Jay-Z og Big L, hvilket afspejles i hans perfektionistiske tilgang til lyrik og imponerende evne til at opfinde underholdende ordspil. Den skarpe lyriker har udnævnt sig selv som YBN-holdets ”lyriske kraftfelt”, som afskrækker andre rappere fra at starte beef med YBN af frygt for at blive slagtet af ham. Eksempelvis gik YBN Cordae til modangreb på J. Cole, efter han havde disset den unge generation på tracket ’1985’, og kom med et betænksomt modsvar der skulle eliminere nogle af misforståelserne mellem hip-hoppens ”old heads” og den nye skole.

I 2019 er det for alvor gået fremad for YBN Cordae, der har positioneret sig selv som en af de mest lovende rappere blandt den nye generation. XXL kunne også se hans potentiale og havde ham med på deres årlige freshman-liste. Som kronen på værket udgav han debutalbummet ’Lost Boy’ i juli måned, der havde gæste-features fra navne som Chance The Rapper, Anderson .Paak og Pusha T. Til marts kan et af den nye generations mest lovende rap-talenter opleves i Danmark når YBN Cordae kommer til Amager Bio.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 250,00 kr.

Artister ved dette event