Gå til Alec Benjamin

Alec Benjamin

09 nov 2019
København k

Alec Benjamin

Den Grå Hal , København k

21:00

Døre: 20:00

NB: Koncerten med Alec Benjamin rykkes fra Lille VEGA til Den Grå Hal.
Billetter købt til koncerten på VEGA gælder også til koncerten i Den Grå Hal.
Billetsalget starter onsdag den 5. juni kl. 10.00 via Ticketmaster.

 

Billetpris 195 kr. + gebyr
Billetsalget starter torsdag d. 16. maj kl. 10.00 via vega.dk, Live Nation og Ticketmaster.

 

VEGA og Live Nation præsenterer
Alec Benjamin omfavner det sentimentale i sine ørehængende pophits.
Den 24-årige sangskriver guider dig gennem sit fængende og relatérbare popunivers i Lille VEGA d. 9. november.

Alec Benjamin betragter sig selv som en historiefortæller, og på trods af sin unge alder har han mange historier at fortælle. Den Los Angeles-baserede sangskrivers lydunivers er både filmisk og følelsesladet, og med sine relatérbare og modne tekster har han skabt sig en solid fanbase rundt i verden.

Den unge sangskriver fik en pladekontrakt allerede som 18-årig, men blev kort efter droppet af sit pladeselskab, inden han nåede at udgive et debutalbum. Benjamin gav dog ikke så let op og drog i 2016 på en selv-booket europæisk turné, hvor han blandt andet spillede på parkeringspladser ved Shawn Mendes og Troye Sivan-koncerter.

Efter sin europæiske turné var han med Jon Bellion i studiet og var co-writer på Bellions debutalbum New York Soul (Part II). Med en stor viljestyrke og enorm trang efter at nå toppen besluttede Benjamin at uploade en ny sang til sin YouTube-kanal hver anden uge i en periode over seks måneder, så han kunne skabe et stort musikalsk katalog til sine fans.

I 2018 udgav han endelig sit debutalbum Narrated For You, der sætter streg under Benjamins kæmpe potentiale og talent. På albummets 12 numre berør han emner om ung kærlighed, venskab og sin egen personlige udvikling. Det er vigtigt for ham at fortællse historier, som er ærlige, og som hans fans kan spejle sig selv i.

Med kæmpehittet ”Let Me Down Slowly” har Alec Benjamin i skrivende stund mere end 279 millioner streams på Spotify. Her forstærkes hans sentimentale og ærlige historier af den bløde vokal og ørehængende melodier.  

Den spirende popstjerne spillede i februar en udsolgt koncert i Ideal Bar og er nu klar til at indtage Lille VEGA med hits som ”Water Fountain”, ”If We Have Each Other” og ”Let Me Down Slowly”.

 

VIP Pakker:

 

Alec Benjamin M&G Upgrade
Indeholder:
- Et (1) Meet & Greet med Alec Benjamin
- Fotomulighed med Alec Benjamin
- Intim, akustisk “Can I Sing For You?” performance
- Et (1) særligt stykke merchandise
- Early Entry

Upgradepris inkl. billetgebyr: kr. 445,-
 
*OBS! Dette er en upgrade og inkluderer ikke en billet til koncerten. Du skal have en gyldig koncertbillet for at kunne benytte denne upgrade.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 250,00 kr.
  • Meet & Greet Upgrade Package Alec Benjamin M&G Upgrade
    Fra 445,00 kr.

Artister ved dette event