Gå til Jamila Woods

Soundvenue Sessions: Jamila Woods

to 31 okt 2019
Copenhagen

Døre: 20:00

Jamila Woods, et af USA’s største soul- og r’n’b-talenter, giver intim koncert på Hotel Cecil den 31. oktober.

Billetsalget starter fredag den 10. maj kl. 11.00

Hendes debutalbum var et af 2016’s mest roste soul- og r’n’b-album, og hun er tætte venner med Chance The Rapper, som hun flere gange har samarbejdet med. Nu er Jamila Woods på trapperne med sit andet album ”Legacy! Legacy!”, der udkommer på fredag den 10. maj, og i den anledning giver hun koncert i København til efteråret.

Jamila Woods store gennembrud var debuten ”Heavn”, som hun oprindeligt oploadede på SoundCloud, men som ikke desto mindre blev samlet op og hyldet af store musikmedier som Rolling Stone og Pitchfork.

Albummet præsenterer Woods sig som en stærk og selvstændig sanger og musiker, der virtuost bygger bro mellem afroamerikansk musik- og kulturhistorie (både musikalsk og som referencer i teksterne) og moderne soul og r’n’b. Hun bakkes desuden op af musikalske gæster som Chance The Rapper og Noname, der ligesom hende har rødder i Chicagos boblende hiphop- og r’n’b-scene.

Nu er Jamila Woods klar til næste kapitel i karrieren, og koncerten på Hotel Cecil er en enestående chance for at opleve hende på en mindre, intim scene, inden hun rykker videre til større koncertsteder.


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 170,00 kr.

Artister ved dette event