Gå til Anderson .Paak

Anderson .Paak & The Free Nationals: Andy's Beach Club World Tour

to 07 mar 2019
Copenhagen

Døre: 18:30

Billetpriser: PL1 440,- / PL2U (stå)  340 kr. + gebyr. Billetsalget starter fredag 7. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.
Begrænsning på 10 billetter ved det officielle billetsalg.

Der vil være presale for Jyske Bank kunder og Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale fra torsdag 6. december kl. 10.00 (23 timer). Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og livenation.dk. Begrænsning på 8 billetter per kunde ved presale. (OBS: Hvis man ikke allerede på nuværende tidspunkt er modtager af Live Nation nyhedsbrevet kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale.)

LYT TIL HANS NYE ALBUM ’OXNARD’
SE HANS OPTRÆDEN I SATURDAY NIGHT LIVE HER

Efter at være blevet hyldet af anmelderne for sine to koncerter på Roskilde Festival i 2016 og 2018, hvor han scorede 6/6 stjerner i Soundvenue begge gange, tager det musikalske mega talent, Anderson .Paak, sit band, The Free Nationals, med til en af forårets must-see koncert i Royal Arena 7. marts.

Med sin soulfyldte stemme, der giver flashbacks til ikoniske sangere fra 70’erne, kombineret med en rå og unik stil, der passer perfekt i nuet, har den anmelderroste sanger, rapper, trommeslager og producer, Anderson .Paak, skabt sin egen lyd. Ved at kombinere forskellige stilarter som R&B, hip-hop og dance har han skabt en solid og uimodståelig genre-løs sound. Med en fanatisk fanbase, stor ros fra anmeldere, medtagende talk show-optrædener, senest i SNL, samt koncerter af allerhøjeste kaliber på festivaler verden over, har .Paak positioneret sig selv som en af de største artister på den moderne musikscene. Dette var tydeligt for dem der overværede hans to optrædener på Roskilde Festival i henholdsvis 2016 og 2018. Begge gange scorede han 6/6 stjerner i Soundvenue.

Anderson .Paak, med det borgerlige navn Brandon Paak Anderson, blev født i Oxnard, Californien. Som teenager spillede han trommer i sin kirkes band, hvilket blev grobunden for hans drøm om at blive musiker. Hans ekstraordinære talent blev først fuldt realiseret på debuten ’Venice’ og på Dr. Dres guld-certificerede ’COMPTON’-album, hvor .Paak stjal rampelyset med sin medvirken på seks af sangene. Det hele kulminerede i 2016 på .Paaks andet album ’Malibu’. Med dybfølte sange der gik rent ind og features fra artister som Schoolboy Q, The Game, Talib Kweli, samt producere som 9th Wonder, Robert Glasper, Kaytranada, med flere, fik ’Malibu’ en fantastisk modtagelse af anmeldere og resulterede i at Anderson .Paak fik to Grammy-nomineringer for Best New Artist og Best Urban Contemporary Album.


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 370,00 kr.
  • VIP Tickets Meet & Greet og Early Entry pakker
    972,00 kr. - 1.477,00

Artister ved dette event

Event information

Meet & Greet Pakken indeholder: 
• En (1) ståpladsbillet til at se Anderson .Paak & The Free Nationals 
• Før-show meet & greet med Anderson .Paak & The Free Nationals
• Individuel fotomulighed med Anderson .Paak & The Free Nationals 
• Early Entry til Royal Arena før billetkøbere med standard ståpladsbillet* 
• Signeret stykke merchandise, der er lavet særligt til pakkekøbere
• Souvenir Anderson .Paak & The Free Nationals tour-laminat og nøglesnor
• Særskilt check-in hos on-site personale 
*Muligheden for Early Entry afhænger af tiderne for Meet & Greet på dagen

Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 1477,-

Billetter

 

Early Entry Pakken indeholder:
• En (1) ståpladsbillet til at se Anderson .Paak & The Free Nationals 
• Early Entry – adgang til Royal Arena før billetkøbere med standard ståpladsbillet 
• Særligt stykke merchandise, lavet eksklusivt til pakkekøbere
• Souvenir Anderson .Paak & The Free Nationals tour-laminat og nøglesnor 
• Særskilt check-in hos on-site personale 

Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 972,-

Billetter