Gå til Nik & Jay

Nik & Jay: Ekstra Koncert

fr 06 sep 2019
Frederiksberg

Døre: 18:30

EKSTRAKONCERT!!!

SENSOMMERFEST MED NIK & JAY I 2019
Denne sommer gjorde de det igen og tog landets festivaler med storm. Onsdag den 24.10 annoncerede Nik & Jay tre arenakoncerter i DK. Koncerten i K.B Hallen 7.9.19 blev lynhurtigt udsolgt samme dag den gik i salg, så der bliver en EKSTRAkoncert ligeledes i K.B. Hallen den 6.9.19. Billetsalget til Ekstrakoncerten starter 26.10.18 kl. 10.00


06.09 - K.B. Hallen – København: 350,- (stå) / 400,- (sidde) kr. + gebyr via livenation.dk og billetlugen.dk

Kontakt gg@pdh.dk

 
Det bliver ikke større, end når Nik & Jay lukker sommerens festivaler – og drengene er taknemmelige for, at de kan gøre det igen og igen! Og når støvet har lagt sig fra sommerens sidste fest under åben himmel, sker der altid noget. Nik & Jay fortæller: ”Der er noget helt unikt ved at gå indenfor. & hvorfor ikke gøre det, mens varmen fra solens stråler stadig sidder på huden & minderne fra dagen flyder sammen med minderne fra dagen før dagen & lyset slukker & musikken starter & det er en ren Nik & Jay aften. Intet er som det. Hvorfor har vi sådan et sejt publikum? Det er på tide at ramme et par indendørs spillesteder igen med vores day 1's & nye tilhængere. Back by popular demand. Nik & Jay er i huset.”

 
De Største. Drengene. Bagmændene. Mange navne – men vi kender dem alle sammen som Nik & Jay.  Siden debutsinglen i 2002, har det altid nytænkende og nyskabende makkerpar ikke set sig tilbage, men leveret hit på hit til klubben, landevejen, lejrbålet og altid med hjertet på det rette sted.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* Udsolgt - Venteliste via billetlugen.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event