Gå til Elton John

Elton John: Farewell Yellow Brick Road Tour / EKSTRA KONCERT

Døre: 18:00

ELTON JOHN ANNONCERER ET ANDET ROYAL ARENA SHOW 6. JUNI 2019

SHOWET ANNONCERES SOM EN DEL AF ‘FAREWELL YELLOW BRICK ROAD’ TOUREN EFTER DEN FØRSTE KONCERT I KØBENHAVN BLEV UDSOLGT PÅ MINDRE END 15 MINUTTER

Kom tæt på Elton med PEEX
Gennem de sidste fire år har Elton John arbejdet med PEEX teamet for at udvikle en helt ny og revolutionerende måde at lytte til live musik. Det er med stor fornøjelse at vi her tilbyder dig en eksklusiv mulighed for at være en af de første  i verden til at prøve det.

Den bærbare teknologi mikser lyden fra scene og højtalere med et digital signal af same – som giver dig den helt perfekte lyd hvor end du befinder dig i salen. Ved hjælp af en gratis app på din Smartphone lader teknologien dig mikse lyden fra koncerten, så den passer lige til dig.

På netop disse shows er PEEX oplevelsen tilgængelig. Sørg for at pre-order din rX modtager inden showdagen, og download app’en i iOS eller Android til din telefon før du ankommer. Vi ses til showet!

Få 20% rabat ved forudbestiling, benyt rabatkode ELTON - Køb her

Se Farewell Yellow Brick Road: The Legacy VR360 Tour Video igen her
 
“I want to thank my extraordinary fans for their overwhelming support throughout my career and especially their interest in being there to celebrate my final Farewell Yellow Brick Road Tour,” sagde Elton John. “I am so excited for the start of the tour and can’t wait to see everybody on the road.”

 

Turnéen startede i USA 8. september 2018, og ‘Farewell Yellow Brick Road’ touren består af mere end 300 shows på fem kontinenter, og kommer til Nordamerika, Europa, Asien, Sydamerika og Australien før den når til sin ende i 2021. Disse datoer markerer superstjernens absolut sidste turné, og afslutningen på et halvt århundrede på landevejen for en af popkulturens mest udholdende performers. Eltons nye sceneproduktion tager fans med på en musikalsk og særdeles visuel rejse der strækker sig over en 50 år lang karriere med hits ingen tidligere har set.

Over en periode på hans tre års FAREWELL YELLOW BRICK ROAD verdenstour, vil Elton John besøge fem kontinenter og spille over 300 koncerter verden over. Besøg EltonJohn.com ofte for nye koncertannonceringer.

 

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.
  • I salg nu!

    VIP Ticket Elton John VIP pakker (EKSTRA SHOW)
    1.750,00 kr. - 7.250,00

Artister ved dette event

Event information

ROCKET CLUB VIP PRESALE, ROCKET CLUB PRESALE OG VIP HOSPITALITY COMMENCE MANDAG 8. OKTOBER KL. 10.00

Billetpriser: Fuldt siddende: PL1 dkk 1.250 / PL2 dkk 950 / PL3 dkk 810 / PL4 dkk 650 / PL5 dkk 550 (alle + gebyr)
Billetsalget starter onsdg 10. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. Bergrænsning på 6 billetter per køb

Elton John annoncerer i dag et andet show i Royal Arena, København den 6. juni 2019. Billetsalget starter onsdag 10. oktober kl. 10.00. Elton spillede første gang i København i 1971, og har besøgt byen adskillige gange igennem hans 50 år på landevejen, og senest i 2015 som en del af Copenhagen Jazz Festival. Den første koncert i København gik i salg i august måned og blev udsolgt på mindre end 15 minutter. Begge koncerter er en del ‘Farewell Yellow Brick Road’ turnéen, hans sidste globale tour.
‘Farewell Yellow Brick Road’ touren blev annonceret i Gotham Hall, New York i januar, og de første 76 datoer blev udsolgt med det samme da de gik i salg, hvilket blot bekræfter at disse shows bliver nogle af, hvis ikke de hotteste koncertbilleter, i løbet af de næste tre år.