Gå til Maroon 5

Maroon 5: Red Pill Blues Tour

01 jun 2019
Aalborg

Døre: 17:30

Maroon 5 vælter Mølleparken til sommer

MAROON 5 ANNONCER 2019 RED PILL BLUES’ VERDENSTOUR MED SPECIAL GUEST SIGRID PÅ DEN EUROPÆISKE DEN AF TOUREN.
NYESTE SINGLE ‘GIRLS LIKE YOU (FEATURING CARDI B) TAGET FRA RED PILL BLUES ER UDE NU! LYT TIL PLADEN HER:


Billetsalget starter fredag 31. august kl. 10.00 via livenation.dk i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566 samt via akkc.dk, og Skråens billetcafé tlf. 98122189 og via skraaen.dk samt på billetlugen.dk. Billetprisen er inkl. gebyr Golden Circle: 795 kr. /Alm. ståplads: 595 kr. Koncerten arrangeres af Foreningen Open Air.

Så kan der godt sættes kryds i kalenderen! Lørdag 1. juni bliver en stor dag i Aalborg. Den amerikanske grammyvindende popgruppe Maroon 5 giver koncert i Mølleparken i Aalborg, som det eneste sted i Danmark på deres nye Red Pill Blues Tour sammen med special guest Sigrid.

Der er med sikkerhed mange, der kommer til at demonstrere, at de har ’Moves Like Jagger’, når Maroon 5 lægger vejen forbi det nordjyske på deres helt nye turné, der følger gruppens sjette studiealbum ’Red Pill Blues’. Med plads til intet mindre end 16.000 publikummer, kommer Mølleparken i Aalborg til at danne ramme om den udendørs ståkoncert, hvor Maroon 5 med Adam Levine i front indtager den store scene.

-    Det er efterhånden ved at være mange år siden, at Aalborg har lagt scene til et så stort internationalt popnavn, og derfor har vi også arbejdet ekstra hårdt på at få det til at lykkes. At det så er den eneste koncert i Danmark og oven i købet den første på Maroon 5’s nye europaturné, gør det bare ekstra specielt og er utroligt vigtigt for både Aalborg og Nordjyllands synlighed i resten af landet på koncertfronten, siger Nicolaj Holm, en begejstret direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), der i samarbejde med Live Nation Danmark har hentet Maroon 5 til Aalborg.
På den nye turné får Maroon 5 følge af den norske hitmager Sigrid, der er special guest, og er med hele vejen rundt, når turnéen udover Danmark fører dem til Tyskland, Polen, Frankrig, Tjekkiet og Holland.

Hits på stribe gennem 15 år
Lige nu hitter Maroon 5 verden over med den nye single ’Girls Like You’ feat. Cardi B, der pt. har over 668 mio. views på YouTube. Før det spillede ’What Lovers Do’ overalt, og i 2011 lagde de hele verden ned med megahittet ’Moves Like Jagger’ sammen med Christina Aguilera. Faktisk har Maroon 5 leveret det ene hit efter det andet siden 2003, hvor de udkom med den første hitsingle ’Harder to Breathe’. Derefter fulgte kæmpehits som ’This Love’, ’She Will Be Loved’, ’Makes Me Wonder’, ’Sugar’ og mange, mange flere.

Med over 20 mio. solgte albums, 48 mio. solgte singler, over 20 top 10 hits på den amerikanske hitliste og tre Grammys i ryggen, har Maroon 5 cementeret sig som “den mest succesfulde gruppe i historien på Billboard Hot 100”.

Forsangeren i Maroon 5, 39-årige Adam Levine, er desuden kendt som både soloartist, skuespiller og dommer i den amerikanske version af talentprogrammet The Voice. Han blev tildelt en plads på Hollywoods Walk of Fame i 2017.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via billetlugen.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event