Gå til Jason Mraz

Good Vibes with Jason Mraz

to 28 feb 2019
Frederiksberg

Good Vibes with Jason Mraz

K.B. Hallen, Frederiksberg Detaljer

20:00

Døre: 19:00

DEN MULTI-GRAMMY® AWARD-VINDENDE SINGER-SONGWRITER SPARKER SIN EUROPÆISKE VINTERTOUR I GANG OG KOMMER TIL DANMARK 28. FEBRUAR 2019

ARTIST PRE-SALE STARTER 9. AUGUST KL. 09.00
DET OFFICIELLE BILLETSALG STARTER 10. AUGUST KL. 10.00

OBS: Max 4 billetter per kunde.

NY SINGLE “HAVE IT ALL” HAR RAMT TOP 50 PÅ DEN EUROPÆISKE RADIO-CHART OG TOP 10 PÅ DEN AMERIKANSKE HOT AC RADIO

DEN HELT NYE STUDIEALBUM “KNOW.” UDKOMMER FREDAG 10. AUGUST

Den multi-GRAMMY® award-vindende Jason Mraz har annonceret planer for hans vinter 2019 tour-datoer i Europa som starter 26. februar i Wien, Østrig og som fortsætter gennem seks lande indtil marts (se nedenstående oversigt). Flere detaljer og billetinfo kan findes på jasonmraz.com/events.

14. juni annoncerede Mraz udgivelsen af sit længe-ventede nye album. ”Know.” lander hos musikforhandlere og streamingtjenester fredag 10. august og kan forudbestilles her. Albummet er efterfølger til 2014 LP’en ”YES!” og er Mraz’ første fuld-længde studiealbum i mere end fire år.

Et af højdepunkterne på “Know.” er Mraz’ hit-single “Have It All”. Singlen har ramt top 50 på den europæiske radio-chart og top 10 på den amerikanske Hot AC radio, samt 17 millioner streams globalt i skrivende stund. ”Have It All” blev for nyligt efterfulgt af en særlig akustisk udgave af sangen som kan købes og streames her. Samtidig er der kommet en musikvideo til singlen som i skrivende stund har 7 millioner visninger.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 400,00 kr.

Artister ved dette event