Game Of Thrones - Live Concert Experience - Featuring Ramin Djawadi

fr 01 jun 2018
Copenhagen

Game Of Thrones - Live Concert Experience - Featuring Ramin Djawadi

Royal Arena, Copenhagen Detaljer

20:00

DEN KRITIKERROSTE GAME OF THRONES LIVE CONCERT EXPERIENCE FEATURING RAMIN DJAWADI BRINGER WESTEROS TIL ARENAER OVER HELE EUROPA FRA MAJ 2018 OG TILBAGE TIL NORDAMERIKA I EFTERÅRET 2018
 
Game of Thrones®-komponisten Ramin Djawadi vil med avanceret teknologi føre fans af den kritikerroste og Emmy®-prisvindende HBO®-serie gennem de syv kongeriger hen over syv sæsoner i en ny og fængslende oplevelse.
 
Ramin Djawadi vil bringe et orkester, et kor og solister til 45 byer i Europa og Nordamerika, deriblandt London, Paris, Berlin, Amsterdam, Stockholm, Prag, New York, Toronto, Los Angeles, Chicago, Boston – og ikke mindst København.
 
HBOs forsalg starter i dag, og det almindelige billetsalg starter på fredag den 29. september.
 
THE NEW YORK TIMES – “A symphonic spectacular.”
 
Den kritikerroste Game of Thrones® Live Concert Experience Featuring Ramin Djawadi vil fra maj 2018 bringe Westeros til arenaer over hele Europa. På grund af stor efterspørgsel er der blevet tilføjet en ny turné i Nordamerika i efteråret 2018, som giver fans mulighed for at opleve den berømte komponist Ramin Djawadi dirigere et orkester og et kor, mens de opfører musik fra alle syv sæsoner af den ikoniske og Emmy®-prisvindende HBO-serie. De nye datoer for Game of Thrones Live Concert Experience Featuring Ramin Djawadi vil indeholde ny musik og optagelser fra sæson 7, såvel som nyt scenedesign og en fortryllende billedside takket være avanceret videoteknologi.
 
“Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da publikum tidligere i år fik lov til at opleve Game of Thrones Live Concert Experience, og den stammer fra en idé, der opstod for over tre år siden,” fortæller Djawadi. “Skalaen og dramaet i produktionen vakte Westeros til live på en helt fortryllende måde, og jeg er virkeligt glad for at få muligheden for at dele oplevelsen igen – ikke kun med fans i Nordamerika, men nu også at krydse ’The Narrow Sea’ for første gang og bringe forestillingen til Europa.”
 
Den første Game of Thrones® Live Concert Experience Featuring Ramin Djawadi fandt sted i Nordamerika i februar 2017, efter at Djawadi fik idéen for tre år siden. Forestillingen blev rost af både fans og kritikere som et absolut must for fans af tv-serien. The Guardian beskrev forestillingen som “Westeros brought to dazzling life.” Mashable kaldte den for “an epic musical journey,” mens New York Times roste den som “a symphonic spectacular.”
 
Ramins musik er lige så varieret og spændende som alle historierne, intrigerne og verdenen i Game of Thrones®, og den har været populær blandt fans lige fra begyndelsen. De omhyggeligt opbyggede kompositioner har understøttet de store følelser i vigtige øjeblikke mellem elskede figurer, de har skabt en episk ramme om seriens enorme kampscener, og de har vakt sange fra George R.R. Martins bøger til live. Ramins utroligt populære titelnummer er i sig selv blevet til et øjeblikkeligt genkendeligt fænomen i popkulturen.

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 380,00 - 700,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    kr 380,00 - 700,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 380,00 - 700,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor