Eksklusive videoer

  Mere information

  Inspireret af Wim Wenders-klassikeren 'Paris, Texas', blev bandet dannet i Glasgow, Skotland i 1987 af sangeren Sharleen Spiteri og bassist Johnny McElhone og havde et globalt hit med deres debutsingel, ”I Don’t Want A Lover” i 1989, trukket fra den kritikerroste rekord, 'Southside'.

   I 1997 udgav bandet "White on Blonde", der havde de massive hits “Halo”, “Black Eyed Boy” og “Say What You Want”, som de mindeværdig lavede en version af, med Method Man fra Wu-Tang Clan.

   I det følgende år blev “The Hush” frigivet, der indeholdt de velkendte numre “In Our Lifetime”, ”Sommer søn” og ”Når vi er sammen”, som alle var hits over Europa. Texas udgav deres første opsamlingsalbum ’The Greatest Hits’ i 2000, som indeholdt top hits som “In Demand” og “Inner Smile”.

   I det følgende årti udgav bandet to albums - inklusive top tre hittet ”Sleep”, der havde Paul Buchanan og Peter Kay som featuring - inden de kom tilbage i 2012 med "The Conversation".

   Singlen med samme navn var en massiv succes rundt i Europa. Til dags dato har bandet solgt mere end 40 millioner albums verden over i deres tredive år lange karriere. Texas udgav deres niende studioalbum, ’Jump On Board’, i april 2017 til bred anmelder anerkendelse og kommerciel succes. Albummet, der debuterede i top 10 i de fleste lande i Europa, ved at vinde Texas 'første nummer 1 i Frankrig, med internationale hits som 'Let’s Work It Out' og 'Tell That Girl'. I musikvideoerne til disse medvirkede Thierry Henry og "The Hound" fra Game of Thrones.

   Bandet arbejder i øjeblikket på et nyt album, der bliver efterfulgt af en verdensturné i 2020.

  Flere Live Nation nyheder