Eksklusive videoer

  Mere information

  Følg bandet her:
  Website
  Instagram
  Facebook

  Lyt til Rüfüs Du Sol HER

  RÜFÜS DU SOL, der allerede anses for at være en af de mest betagende live-acts inden for den elektroniske musik, kom i 2021 ud af et ensomt år med deres fjerde fuldlængde album Surrender, ført an af første singlen 'Alive', en følelsesladet, melodisk dance produktion, der fungerer som en skarp påstand om at værdsætte livet i en vanskelig tid.

  Jon George, James Hunt og Tyrone Lindqvist, der stammer fra Sydney i Australien, blev dannet i 2010, og fandt sammen omkring en fælles passion for elektroniske live ikoner som Chemical Brothers og Royksopp. Det er denne sammensmeltning af instrumental sensitivitet og tankevækkende danseproduktion, der blev grundlaget for lyden, der har drevet dem fra kontinentet til den globale scene.

  Med deres debutplade, Atlas (2013), og opfølgeren, Bloom (2016), beviste bandet, der dukkede frem i det internationale søgelys, at de ikke kun var et af de vigtigste nutidige elektroniske bands, men også et episk live-act. De optrådte bl.a. på Coachella i 2016, 2017 og 2019, og nu sælger deres shows ud på få minutter, hvor fans synger med på hver sang, mens de ser RÜFÜS DU SOL transformere deres albums til live scenen.

  Flere Live Nation nyheder