Videoklip

    Mere information

    I begyndelsen velsignede den amerikanske vestkyst os med rap-forfædre som Dr. Dre, Eazy-E, Ice Cube og Snoop Dogg, der var med til at starte en helt ny subgenre inden for hip-hoppen – G-funk. Ved årtusindskiftet bragede The Game ind på scenen og gav Sydcalifornien endnu en renæssance, inden Kendrick Lamar kom ind og definerede 2010’erne. Da det ene årti rullede ind i det andet, stod South Centrals egen Blxst klar til at gribe faklen og starte en helt ny æra, som det næste West Coast rapper-/ sanger-/ sangskriver-/ producer-fænomen.

    Med mere end en milliard streams, en plads på den prestigefyldte XXL Freshman liste i 2021 og et væld af andre nomineringer er Blxst mere end klar til at videreføre West Coast hip-hop-kulturen “I try to make my music sound smooth, laidback, and cohesive,” udtaler han. “I like to live in both worlds of R&B and rap;” En verden han har levet i siden han begyndte at producere og lave musik i high school. Sidenhen har han arbejdet sammen med artister som Kendrick Lamar, YG, Eric Bellinger, Mustard og G Perico.

    I 2020 udgav Blxst sin debut-EP ’No Love Lost’ som fik stor anmelderros. På deluxe-udgaven kunne man finde sangen ’Chosen’ feat. Ty Dolla $ign og Tyga som opnåede mere end 300 millioner streams på et år.

    Flere Live Nation nyheder