Gå til Porter Robinson

Porter Robinson: SMILE! :D WORLD TOUR

Porter Robinson: SMILE! :D WORLD TOUR

ons 26 feb. 2025
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 275 kr. + gebyr
Billetsalget starter 3. maj kl. 10:00 via livenation.dk, vega.dk og ticketmaster.dk
Der vil være Live Nation presale 30. april kl. 10:00 på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Billetter

Live Nation Presale

  • Presale*

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 315,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Den GRAMMY-nominerede artist, Porter Robinson, annoncerer sin kommende verdens-tour på tværs af fem kontinenter, inkl. shows i 30+ byer i Nordamerika, Europa og Asien. Touren er i anledning af hans kommende tredje studiealbum ”SMILE! :D”, der udkommer 26. juli via MOM+POP. Forudbestil her.
 
Porter Robinson vil have en helt ny live produktion med på touren, som består af et fuldt live band, hvilket er et format han havde eksperimenteret med på sin egen udsolgte Second Sky festival og da han spille på main stage på Coachella i 2023. På den europæiske del af touren vil underscores være med som support.

The SMILE! :D World Tour starter den 29. august i Boston og rammer anerkendte koncertsteder undervejs, herunder Forrest Hills i New York den 31. august og Hollywood Bowl den 11. oktober, før den begiver sig ud på en asiatisk del, der strækker sig over 9 byer fra november 2024. Porter afslutter touren ved at rejse gennem 8 lande i Europa i løbet af februar og marts 2025, inklusive et stop ved det prestigefyldte Brixton Academy i London, og selvfølgelig Store VEGA, hvor han også gav en udsolgt koncert i 2022. Datoer i Australien og Latinamerika vil også snart blive annonceret.

Touren vil også tilbyde en række forskellige VIP-pakker og oplevelser til fans. VIP-pakker kan inkludere premium billetter, eksklusiv adgang til VIP-lounge, adgang til en VIP-bar, tidlig indgang til spillestedet, mulighed for at købe merchandise før showet, specielt designede gavegenstande og mere. Indholdet af VIP-pakker varierer afhængigt af det valgte tilbud. For mere information, besøg vipnation.com (Nordamerika) eller vipnation.eu (Europa).