Gå til AKON

Koncerten med Akon i TAP1 8. maj er udsolgt. Tilmeld dig ventelisten her.

OBS: Der kan blive frigivet flere billetter tættere på koncerten. Platinum-billetter er stadig i salg.

AKON: The Superfan Tour UK & Europe 2024

AKON: The Superfan Tour UK & Europe 2024

ons 08 maj 2024
Copenhagen

TAP1 | Copenhagen

20.00

Døre: 18.30

Billetpriser: 485 kr. + gebyr
Billetsalget starter 9. februar kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale 8. februar kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    OBS: UDSOLGT - venteliste oprettes via Ticketmaster.
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.
  • I salg nu!

    VIP Billetter
  • Venteliste
  • Tilmeld dig for fremtidige shows

Artister ved dette event

Event information

Akon kommer til TAP1 i København til maj med sin vilde hitparade af pop og R&B-hits

Den award-vindende multiplatin-sælgende artist, sanger, producer, iværksætter, skuespiller og filantrop, Akon, kommer til Danmark. Kendt for at dominere hitlisterne med sine gigantiske R&B-/ hip-hop-/ EDM- og pophits i 00’erne, har den senegalesiske amerikaner et resumé som få andre artister. Han har bl.a. startet tre pladeselskaber, heriblandt Konvict Music, hvor artister som T-Pain og Lady Gaga startede deres karrierer. Derudover har han solgt mere end 35 millioner albums på verdensplan.

Udover en imponerende række udgivelser af egne sange såsom ”Locked Up” og ”Lonely”, så har Akon været et af de varmeste navne når det kommer til at give features til nogle af musikverdens største navne. Hans liste af gæste-features, der er oppe på mere end 300 af slagsen, tæller sange med artister som bl.a. Michael Jackson, David Guetta, Gwen Stefani, Lil’ Wayne og Eminem.

Med et væld af awards på hylden, såsom en Billboard Music Award for ”Artist of the Year”, har Akon cementeret en plads som en af nyere tids største internationale musikikoner. Hans dedikation til at starte filantropiske initiativer i hjemlandet har ført til etableringen af The Konfidence Foundation; en fond der kæmper for børns vilkår i Afrika og USA. Han har også lanceret et partnerskab for at sørge for strøm til en million afrikanske hjem.