Gå til The Kid LAROI

The Kid LAROI: The First Time Tour

The Kid LAROI: The First Time Tour

søn 07 apr. 2024
Copenhagen

Forum Copenhagen | Copenhagen

Support: Sam Tompkins

Billetpriser: 475 kr. + gebyr
Billetsalget starter 2. februar kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale 1. februar kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 520,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

The Kid LAROI indtager Forum Black Box på sin "The First Time" tour

Singer-songwriter/ rapperen The Kid LAROI annoncerer sin “The First Time” tour i Europa og UK i forbindelse med udgivelsen af hans seneste album “The First Time”. Den 12 shows lange headline tour, produceret af Live Nation, starter i Stockholm inden den drager videre til bl.a. Danmark 7. april 2024 i Forum Black Box, København. Om touren udtaler LAROI: “I can’t wait to play Europe & the UK in April!  I’m so excited to bring the tour to my EU/UK fans. I promise it’ll be worth the wait! I love you all and I’ll see you very soon.”

I 2019 udgav The Kid LAROI singlen ’Let Her Go’ med en video instrueret af en af de mest hypede musikvideoinstruktører Cole Bennett. Dette skulle markere starten på en rejse, hvor The Kid LAROI med lysets hast blev skudt mod toppen af hitlisterne. Hans første store hit blev sangen ’WITHOUT YOU’ fra 2020, som i skrivende stund har næsten 900 millioner streams. Denne blev dog toppet med længder af LAROIs gigahit ’STAY’ feat. Justin Bieber. Sangen tog hele verden med storm og blev det tredje mest streamede nummer på Spotify i 2021 på verdensplan. Den har i skrivende stund rundet næsten tre milliarder streams på Spotify alene!

Efter at have udgivet ’STAY’, som kastede to GRAMMY-nomineringer af sig, tog LAROI på tour, hvor han i 2022 også spillede for et næsten udsolgt Forum Black Box. Her skrev GAFFA i deres anmeldelse af koncerten: I løbet af de godt 70 minutter beviste den unge australier, at han ikke blot er et internetfænomen, men er ved at blive en verdensstjerne.

I 2024 er The Kid LAROI klar til at gentage succesen når han endnu en gang indtager Forum Black Box. Denne gang bliver det med hans debut fuldlængde album ”The First Time” i bagagen, der udkom i slutningen af 2023. Albummet følger op på rapperens debutmixtape fra 2020, ”F*CK LOVE”.  

”The First Time” omdefinerer LAROIs lyd til en stil der passer til hans nye stjernestatus og var et af de mest ventede albums i 2023. Med gæsteoptrædener fra Jung Kook og Central Cee på singlen "Too Much," Baby Drill og Future på "What's the Move?," Robert Glasper og YoungBoy Never Broke Again på "Call Me Instead," samt D4vd på ”The Line”, er ”The First Time” en hyldest til hans hårde arbejde og urokkelig kreativitet, der gav LAROI stjernestatus sammen med hans tidligere udgivelser.