Gå til girli

GIRLI

GIRLI

søn 09 jun. 2024
København N

Rust | København N

20.30

Døre: 19.30

Billetpris: 155 dkk

Billetsalget starter onsdag 15. november kl. 10.00

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 155,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

”Jeg har stadig min kampglade og vilde side, men jeg kan godt lide, at jeg kan være mere sårbar i min musik. Med det her album viser jeg mere af mig selv end nogensinde før, og det er en virkelig skøn følelse”.

Altpop-oprører Girli beskriver sit kommende album ’Matriarchy’ som hendes mest ”eftertænksomme” og ”sårbare” arbejde indtil videre. ”Jeg valgte det som album-titlen, fordi det ord betyder mange ting for mig. Matriarkiet ved at være en queer kvinde forelsket i en anden, matriarkiet ved at være min egen dronning, som styrer mit liv, og en kommentar på at generobre magten”, siger Milly Toomey, navnet bag Girli.

Denne udvikling flugter også med en evolution i den måde Girli tilgår sin kunst. Da hun fik sit gennembrud for syv år siden med edgy electro-perler som ’Girls Get Angry Too’, nød hun at være kampglad. ”Der var mange ting, der pissede mig af, og jeg skulle bare ud med det”, siger hun. ”Men nu er sangskrivning som terapi for mig - det handler om at bearbejde ting, jeg er gået igennem og hvordan de har formet mig”.