Gå til Bernhoft

OBS: UDSOLGT - skriv dig op på ventelisten HER.

Bernhoft

Bernhoft

ons 17 apr. 2024
København V

Lille VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpris: 285 kr. + gebyr

Billetter i salg nu.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Venteliste
    Fra 325,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Den 17. april i Lille VEGA deler den hypermusikalske nordmand ud af sine stilfulde og tidsløse sange fra et nyt album.  

Bernhoft er tilbage. Den norske singer/songwriter og multiinstrumentalist har i løbet af foråret og sommeren sluppet tre nye singler, der er frontløbere for et nyt album; Avenue of Loveless Hearts. Sangene er indspillet i Los Angeles, som Bernhoft besøgte i 2022 med en adresse og et telefonnummer i hånden på nogen, han aldrig havde mødt før. Det som fyldte mest i kufferten, var håbet om at skrive sange sammen.


Et år senere har samarbejdet med Neil Ormandy og Abe Dertner resulteret i et helt album, som Bernhoft beskriver som sit mest ufiltrerede og emotionelle til dato. Ikke at han nogensinde har været bange for at vise eller dele følelser, men sangeren har altid haft en analytisk tilgang til sin musik.

Sangene centrerer sig omkring observationer gjort af en romantisk person, der lader følelser reagerer med kreativitet. Dette er et album lavet om og med følelse. Tre af sangene har endda ordet "følelse" i deres titel. Bortset fra nogle gæstemusikere har Bernhoft, Ormandy og Dertner skrevet, indspillet og produceret alt på Avenue of Loveless Hearts.


Sangene "Sleep Safe Tonight" og "Ode To Collins" trækker begge to i hjertestrengene. Og selvom der er masser af romantik at finde i sange som "Let It Go", "Love Not War", "Carry You" og "Feel It The Same", er der stadig mere end nok af det, Bernhoft henviser til som højoktan-hoftevrikker-tunes.


Det soniske univers er teknisk fejlfrit, men legende. Rejsen fra det intellektuelle til det følelsesmæssige har givet denne prisvindende kunstner, fremragende showman og sublime sangskriver et endnu mere udvidet sæt færdigheder.