Videoer

    Mere information

    Følg Blue Man Group:

    FacebookTwitter, Instagram, www.BlueMan.com YouTube

    Om Blue Man Group:
    Blue Man Group er et internationalt fænomen inden for underholdning, kendt for sine award-vindende teaterproduktioner, ikoniske karakterer og kreative opdagelser. Blue Man Group er ejet og drevet af Cirque du Soleil Entertainment Group.

    Blue Man Groups optrædener er nogle euforiske fejringer af mennesket gennem kunst, musik, comedy og nonverbal kommunikation. Siden debuten i New Yorks Astor Palace Theatre i 1991, har live-showet vokset sig større og har nu også residency i Boston, Chicago, Las Vegas, Orlando, Berlin, samt flere nordamerikanske og internationale turnéer. Samlet set har Blue Man Group optrådt for mere end 35 millioner mennesker verden over og de henvender sig til en bred målgruppe, både aldersmæssigt og kulturelt.

    Som en del af popkulturens zeitgeist har Blue Man Group optrådt utallige gange i shows som Dancing with the Start, The Tonight Show, Arrested Development, The Ellen DeGeneres Show, det tyske Schalg den Raab, det japanske WOWOW og det brasilienske Caldeirão do Huck. Derudover, har Blue Man Group været ansigtet for branding-kampagner for Intel og TIM/Brasil.


    Ved konstant at finde nye måder at forny underholdningsindustrien på har Blue Man Group lavet lyden til flere film og TV-programmer. De har også udgivet flere albums, inkl. Det GRAMMY-nominerede ‘Audio’. Rockkoncertparodien, ‘Megastar World Tour’, blev fremført for arenaer verden over. Bogen, ’Blue Man World’, er en visuelt forbløffende antropologisk udforskning af den nysgerrige, skaldede og blå karakter.

    Flere Live Nation nyheder