Videoer

    Mere information

    Følg SEAL her:

    Instagram  Facebook

    OM SEAL:
    Med en af de mest genkendelige stemmer nogensinde har Seal sat et uudsletteligt aftryk på pop, R&B, soul og dance musik. Seal har solgt over 30 millioner albums på verdensplan, genereret mere end 1 milliard streams og vundet fire GRAMMY® Awards, tre BRIT-priser, to Ivor Novello-priser og en MTV VMA.

    Som et væsentligt og alsidigt talent gennem populærkulturen omfatter hans katalog allestedsnærværende hits som "Killer", "Crazy" og "Kiss From A Rose", sidstnævnte stormede ind på Billboards Hot 100 som nr. 1, opnåede GRAMMY® Awards for "Record of the Year" og "Song of the Year" og var at finde på hans firdobbelte platin-album fra 1994, Seal II.

    Hans musik optræder i film af ikoniske instruktører som Spike Lee og afdøde Joel Schumacher, og derudover er hans sange blevet hyldet med coverversioner af artister som Alanis Morissette, Bastille og George Michael, for at nævne nogle få.

    Hvis man skal tale om vedvarende indflydelse, så optrådte Seal bemærkelsesværdigt i The Lonely Islands' kultklassiker 'Popstar: Never Stop Never Stopping', Tyler Perry's The Passion, America's Got Talent og The Masked Singer.
    Senest fik han anerkendelse i form af en GRAMMY® Award nominering i kategorien "Bedste traditionelle popvokalalbum" for Standards i 2019.

    Flere Live Nation nyheder