Gå til The Chameleons

The Chameleons

The Chameleons

man 12 jun. 2023
København V

Lille VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpris: 225 kr. + gebyr.
Billetsalget starter i dag via vega.dk, livenation.dk og Ticketmaster.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 260,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

The Chameleons changerer sig gennem post punk-nostalgi

Den 12. juni fører The Chameleons Lille VEGA gennem en post punket hitparade fra bandets storhedstid.

The Chameleons har siden 80’erne fyldt ører og hjerter med spiddende tekster og indtagende melodier. Sidste år udgav bandet dobbeltalbummet, Dali’s Picture / Auffuhrung in Berlin (Live), hvor man som lytter bliver taget tilbage til bandets tidlige karriere.

Med uhæmmet passion og en rå energi udforskede og udviklede kvartetten deres distinkte lyd op gennem 80’erne. En lyd som inspirerede en hel generation af musikere og som stadig genlyder på playlister i dag. Bands som Slowdive, The National og Interpol har blandt andet fundet inspiration i The Chameleons’ univers.
Første del af Dali’s Picture / Auffuhrung in Berlin (Live) er en samling af tidlige studie-indspilninger, som går forud for debutalbummet Script of the Bridge og byder på tidlige versioner af velkendte sange som “Monkeyland”, “Nostalgia”, “Less Than Human”, “Dreams in Celluloid” samt en tidlig udgave af “Second Skin” med en helt anderledes tekst.
På anden del af albummet kan man nyde en live koncert fra Berlin i 1983, hvor bandet blæser sig gennem sange fra Script of the Bridge.

Sidst bandet besøgte Danmark var i 2018 for at fejre 35års jubilæet for Script of the Bridge. Albummet, som har været med til at sætte standarden for 80’ernes indadvendte og eftertænksomme post-punkmusik.