Gå til Within Temptation

Jailbreak

Jailbreak

11
aug. 2023
Til 12
aug. 2023
Horsens

Fængslet | Horsens

12.00

Døre: 11.00

JAILBREAK bliver udvidet til en 2-dages festival, når FÆNGSLET i Horsens atter lægger mure til den store heavyrockfest til næste år – WITHIN TEMPTATION, SAXON, MIKE TRAMP – SONGS OF WHITE LION, SKAGARACK og TIMECHILD er offentliggjort som de første bands.

Jyllands nye rock- og metal-event vender tilbage – denne gang som en fuldfed festival, hvor gæsterne hen over to hele dage kan opleve masser af heavyrock på scenerne og tommetyk stemning i FÆNGSLET i Horsens.

I august i år præsenterede vi for første gang JAILBREAK og fik for alvor slået fast, at Horsens er en heavy-by. 3.000 gæster fik oplevet de fantastiske internationale og danske bands, rappelling fra fjerdesalshøjde, fangeflugt fra
cellerne og en stemning, der truede med at vælte de tykke fængselsmure.

Vi er meget stolte over at kunne præsentere det samme igen i 2023 – blot med meget mere heavy, endnu flere aktiviteter og samme fabelagtige stemning! Den 11.-12. august 2023 slår vi porten op til FÆNGSLET med et større udvalg på alle hylder, både musikalsk og gastronomisk – et udvalg, der for alvor giver mulighed for at slippe ud af hverdagens tremmefængsel.

Bands offentliggjort til JAILBREAK 2023 indtil videre:

D-A-D - WITHIN TEMPTATION - SAXON - ARCH ENEMY - GLENN HUGHES PERFORMS CLASSIC DEEP PURPLE LIVE - MIKE TRAMP: SONGS OF WHITE LION - WOLFMOTHER - BERSÆRK - THE QUIREBOYS – DANKO JONES - METAL CHURCH - SKAGARACK - RED WARSZAWA - SKULLCLUB - TIMECHILD - PECTORA

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*

Artister ved dette event

Event information

Læs meget mere:

Jailbreak.dk

Facebook

Instagram

JAILBREAK byder i 2023 på en bred vifte af bands, som alle har de store og legendariske riffs til fælles. Der er for alvor lagt op til en sand rehabiliteringsfest, når FÆNGSLET fyldes med tonerne af bl.a. storslået symfonisk metal fra hollandske WITHIN TEMPTATION, old school heavy metal fra britiske SAXON, en perlerække af gode, gamle glam metal-hits fra genrens storhedstid fra MIKE TRAMPs WHITE LION, klassisk dansk rock på højt teknisk niveau fra SKAGARACK og tung, melodisk rock fra det unge, ambitiøse band TIMECHILD. Glæd dig til at høre alle disse (og mange flere) bands hælde hegn i fangehullet til næste år!

”Heavy-publikummet og FÆNGSLET er som skabt for hinanden, og efter en forrygende JAILBREAK-debut i år har vi virkelig fået blod på tanden i forhold til at skabe en endnu større og bedre oplevelse for JAILBREAK-gæsterne i 2023, som vil stå på masser af oplevelser, atmosfære og – ikke mindst – den gode, hårde tråd! Vi glæder os enormt meget til at se publikum til august,” udtaler Claus Visbye, direktør i Horsens & Friends.
 
Dommen er atter afsagt: Du skal bag tremmer og straffes med noget af det bedste pigtråd gennem tiden. Nøglen er smidt væk, og i august 2023 er det tid til at følge Lorentzens kravlespor og deltage i årets største JAILBREAK – kryds datoen af allerede nu.  

Facebook event 2023