Gå til Sean McLoughlin

Sean McLoughlin: Comedy Stop Copenhagen 2022

Sean McLoughlin: Comedy Stop Copenhagen 2022

lør 03 sep. 2022
Frederiksberg

Aveny-T | Frederiksberg

20.45

Døre: 20.15

OBS: UDSOLGT

Oplev den irske komiker Sean McLoughlin til Comedy Stop Copenhagen.

Den internationale mikrostjerne Sean McLoughlin tager sit funklende nye stand-up show ’So Be It’ med til Comedy Stop Copenhagen 2022. Det kan godt være at verden er et skørt og skræmmende sted, men der er ingen grund til at lade andre holde dig nede. Kom og sæt dig i et mørkt rum og lyt til jokes fortalt af et passioneret og unikt talent.

Sean McLoughlin er blevet kendt for sin vanvittigt morsomme og skarpe stand-up. Han var for nyligt support for Ricky Gervais på hans arena tour og har tidligere åbnet for Bill Burr i Royal Alert Hall. Han har været med i flere TV-optrædener og har været nomineret til en Chortle Award.

“His intellectual and comedic brilliance has the audience rapt” – Chortle

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    UDSOLGT
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Nu sker det endelig! Comedy Stop Copenhagen løber af stablen 1-3 september 2022 i Bremen Teater, DR Koncerthuset og Aveny-T.

Comedy Stop Copenhagen er en ny comedy festival, hvor publikum får en unik mulighed for at opleve engelsksproget stand-up af allerbedste kvalitet på dansk grund. En række af de mest lovende internationale stand-up-navne kommer til København, og de forskelligartede komikere kommer til at brillere på scenerne hen over tre dage. Festivalen vil præsentere enkeltstående solo shows spredt ud over København i henholdsvis Bremen Teater, DR Koncerthuset, Koncertsalen og Aveny-T.  Billetter til hvert show sælges separat, og dermed har publikum mulighed for selv at lægge den perfekte rute i løbet af de tre dage.

Der er allerede billetter i salg til shows med Katherine Ryan og Nigel Ng, og der er få ledige billetter til begge shows. Derudover kan vi løfte sløret for at Paul Foot, Sean Mcloughlin og Jenny Bede også bliver en del af årets line-up. Flere komikere vil blive annonceret i nærmeste fremtid.