Gå til IAMDDB

IAMDDB: 2020 Tour

ons 11 nov. 2020
København k

Døre: 19.00

OBS: NY KONCERTDATO 11. NOVEMBER I PUMPEHUSET.

Grundet logistiske udfordringer i forbindelse med IAMDDBs europæiske tourné, udsættes koncerten til 11. November 2020. Alle billetter forbliver gyldige til den nye dato.

Ønsker man at refundere og dermed ikke være sikret billet til den nye koncert, skal billetkøber henvende sig til Ticketmaster kundeservice tlf. 7015 6565 senest d. 21. April 2020.

 

Fremadstormende urban hybridkunstner gæster Danmark igen

Billetpriser: 225 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 13. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Et af Englands allerstørste urban-talenter, IAMDDB, drager i 2020 på omfattende Europa-tour, der bringer hende forbi Pumpehuset den 12. marts.

Med en særdeles ublu, men klippefast tilgang til sin musik skubber IAMDDB konstant til musikalske grænser – og overskrider dem. Hun blander på nonchalant vis hiphop, trap og jazz og sætter et unikt musikalsk aftryk på den urbane scene lige nu. Manchester-kunstneren leverer et gennemført lydbillede af melodisk hiphop med smidige melodier indhyllet i tåget, noir-jazz. Genrehybriden kalder hun ret passende for ’urban jazz’. IAMDDB glider mellem kølig rap og en virkelig smuk sangstemme på legende let vis, lige når det passer hende. Måden hun så ubesværet fremfører fantastiske soul-stemninger side-om-side med mørke og dovne hiphop-passager, gør hende til sin helt egen.

Op til koncerten i Pumpehuset udgiver IAMDDB sit debutalbum, men den kreative og æstetisk overlegne sangerinde er på ingen måde noget ubeskrevet blad, for hun har allerede høstet store roser fra alverdens musikmedier, turneret vidt og bredt internationalt og været frontfigur for store modekampagner.

23-årige IAMDDB spillede en stærk koncert i Danmark til Distortion Ø i 2018. Her beskrev musikmagasinet Soundvenue IAMDDBs liveenergi således: ”Det føltes lidt som om, vi alle sammen var privilegerede nok til at få lov til at hænge med den klart cooleste og mest selvsikre person på planeten”. Musikmagasinet GAFFA har også fået øjnene op for Manchester-musikeren, da hun havnede på deres De Bliver Store-liste for 2018.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 250,00 kr.

Artister ved dette event