Gå til Sting

OBS: Denne koncert er udskudt til den 24.6.22 og flyttes i samme ombæring til FÆNGSLET i Horsens

Sting: My Songs

Sting: My Songs

fre 24 jun. 2022
Horsens

Fængslet | Horsens

19.00

Døre: 17.00

Koncerten Sting: My Songs 19.6.21 i Lunden i Horsens udskydes til 24.6.22, og flyttes i samme ombæring til FÆNGSLET.

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Ticketmaster kontakter billetkøbere direkte, men billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten d. 24. juni 2022.

Horsens & Friends skriver i en pressemedelelse: Vi har arbejdet på højtryk for at finde det mest optimale setup til Sting-koncerten, som jo måtte rykke fra sidste år pga. Corona.
Vi kan med stor begejstring informere jer om, at koncerten ikke aflyses, som mange måske har frygtet, men at den nu flyttes til d. 24. juni 2022 på FÆNGSLET i Horsens.


Til juni næste år er fængselsgården igen klar til koncerter, da det store vestsals-byggeri til den tid er færdigt, og vi glæder os meget over, at vi nu kan afholde koncerten på Fængslet.
Både fordi flere mennesker nu får mulighed for at opleve denne fantastiske kunstner, og fordi vi får mere plads at feste på, hvis der til den tid stadig skulle være krav til afstand.

For refundering:
Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 08.05.2021, ved at klikke HER


Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 735,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Horsens & Friends er stolte af at præsentere Sting: My Songs FÆNGSLET i Horsens

Arrangører: Horsens & Friends
Billetpriser: 695 kr. + gebyr
Billetter: horsensandfriends.dk og ticketmaster.dk, livenation.dk

For mere information om Stings verdensturné: www.Sting.com

Sting: My Songs er et sprudlende og dynamisk show som er fyldt med Stings mest elskede sange, skrevet i løbet af Stings langvarige karriere både med The Police og som solokunstner. Sting, som har vundet 17 Grammys igennem sin karriere, bliver hyldet for sine My Songs-koncerter, som på tournéen i USA i øjeblikket bliver beskrevet som en mesterlig præstation fra start til slut. Koncerten tager fansene med på en musikalsk rejse gennem tiden hvor hits som ’Fields of Gold’, ’Shape of my Heart’, ’Roxanne’ og ’Demolition Man’ er med til at skabe et uforglemmeligt show. Fans kan også forvente at høre ’Englishman in New York’, ’Every Breath You Take’, ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’ og mange flere, med Sting akkompagneret af et elektrisk rock-ensemble bestående af Dominic Miller (guitar), Josh Freese (trommer), Rufus Miller (guitar), Kevon Webster (keyboard), Shane Sager (harmonika) samt Melissa Musique og Gene Noble (kor).