Gå til Hot Wheels Monster Trucks Live

Hot Wheels Monster Trucks Live

18 jan 2020
Copenhagen

Døre: 08:45

HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE KOMMER TIL DANMARK! ROYAL ARENA, KØBENHAVN
17. + 18. JANUAR - 2020


Billetter:

HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE billetterne sættes til salg d. 16. august kl. 10.00.
Live Nation presale: torsdag d 15 august 2019 kl. 10.00
Officielt Billetsalg: fredag d 16 august 2019 kl. 10.00

Det bliver vildt! Det bliver larmende! Det bliver MONSTER stort! D. 17. + 18. januar rykker flere tusinde hestekræfter ind i Royal Arena – København, når Live Nation og Raycom-Legacy Content Company præsenterer HOT WHEELS™ MONSTER TRUCKS LIVE for første gang på dansk jord!

Hot Wheels Monster Trucks Live vækker alle de ikoniske mostertrucks til live i et brag af et show, med de vildeste stunts, tricks og crashes! Et action- og adrenalinfyldt show for hele familien!

Udover de kæmpemæssige Monstertrucks, vil der også være særlige optrædener med nogle af de største stjerner fra freestyle motocross, verdensrekordforsøg og et besøg fra Megasaurus – den kæmpemæssige, bilspisende, ildspyttede og forhistoriske robot, der elsker alt med fire hjul!

Der vil bl.a. også være mulighed for at deltage Crash Zone før showet, hvor man kan komme helt tæt på de store monstertrucks, tage billeder og møde kørerne.
    
Det var en innovatør, en raketforsker og en bildesigner, der i 1968 opfandt Hot Wheels 1:64 skala Die Cast bilerne, der blev designet til både at se fantastiske ud og lave tricks. Fem årtier senere er Hot Wheels det bedst sælgende legetøj i hele verden* med mere end 16,5 solgte biler hvert sekund. Hot Wheels har udviklet sig fra en simpel, men elsket, legetøjsbil med et orange spor system til en global super franchise, der tilbyder fans i alle aldre oplevelser på mange forskellige platforme. "Mattel udforsker altid nye og innovative måder for fans i alle alder, at spille og engagere sig med vores portefølje af ikoniske mærker på", siger Julie Freeland, Senior Director for Mattel Global Live Events & Attractions.

’Vi har oplevet en hidtil uset succes i løbet af vores første år med Hot Wheel Monster Trucks Live i Nordamerika, og vi er glade for at kunne udvide til Europa i dette nye partnerskab med Live Nation", siger Ken Hudgens, administrerende direktør for Raycom- Legacy Content Company. "Vi ser frem til at introducere en ny gruppe internationale fans for vores Hot Wheels-show og give dem en enestående oplevelse’.

Senior Vice President Touring, International Music, Live Nation, Tim McWilliams siger: "Som verdens største live-entertainment company har vi været en del af mange fantastiske shows, men vi er særligt begejstrede for at arbejde med Hot Wheels Monster Trucks Live, som kombinerer en spændende familieoplevelse med det ikoniske Hot Wheels-mærke.

Besøg www.HotWheelsMonsterTrucksLive.com for yderligere info.

*Hot Wheels Basic Cars sortimentet er det bedst sælgende legetøj i verden målt i stk. ifølge NPD.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    275,00 kr. - 430,00
  • VIP Tickets Hot Ticket og Ultimate Crash Zone Party pakker
    792,00 kr. - 1.092,00

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE FAQ

Hvor kan jeg købe billetter og hvor meget koster de? Du kan finde event info og billetlinks HER
Du kan finde detaljer vedr. kommende shows og links til at købe billetter.
   
Hvilke personlige ejendele og/eller type af tasker er tilladt at medbringe i Royal Arena? Vi følger den givne arenas retningslinjer og anvisninger. Se Royal Arenas hjemmeside.  
     
Hvor kan jeg se, hvilke datoer, tider og steder showet bliver afholdt? Besøg venligst HOT Wheels hjemmeside for at se datoer og steder for kommende shows. Nye steder og datoer vil blive tilføjet til hjemmesiden, så hold dig opdateret ved at tjekke vores hjemmeside løbende.
 
Er det muligt at komme ned på gulvet og se trucks’ne og møde kørerne? Ja! Crash Zone Pre-Show Party giver mulighed for at møde alle kørerne og komme tæt på trucks’ne!
 
Hvad kan vi forvente under Crash Zone Pre-Show Party? Ankom til arenaen tidligt for at deltage i Hot Wheels Monster Trucks Live Crash Zone Pre-Show Party. Mød stjernerne i showet og kom helt tæt på dem. Få fantastiske billeder helt tæt på, mød kørerne, få autografer og se de nye utrolige Hot Wheels Monster Trucks inden showet!
 
Hvor vil Crash Zone Pre-Show Party finde sted?
Crash Zone Pre-Show Party vil blive afholdt på gulvet i arenaen. Personalet i arenaen vil guide jer til den præcise lokation og indgang.

Hvilke ting kan jeg medbringe i Crash Zone Pre-Show Party? Vi følger den givne arenas retningslinjer og anvisninger. Se mere på Royal Arenas hjemmeside.       

Er det tilladt at forlade Royal Arena og komme tilbage igen? Når man er ankommet og har fået scannet sin billet, er det ikke muligt at komme tilbage til arenaen, hvis man ønsker at forlade stedet.

Hvor finder jeg information vedr. touren?
Besøg www.hotwheelsmonstertruckslive.com for mere information og følg eventet nær dig på FB

Hvor lang tid varer showet? Hvert show varer ca. 2 timer!

Er det et børnevenligt show? Er der en aldersgrænse?? Ja! Hot Wheels Monster Trucks Live er for alle aldre! Der er ingen aldersgrænse for børn og alle er velkomne.  Uanset alder, skal alle have en billet for at kunne se showet. Der findes en særlig børnerabat til børn til og med 12 år.  

Hvilke Monster Trucks vil være der? Du kan besøge  truck siden HER og få mere viden om alle de trucks, som vi bruger I vores show.

Spørgsmål vedr. sikkerheden til showet: Sikkerhed er vores højeste prioritet til alle shows. Showet er designet til at være børnevenligt!

Kan vi møde Monster Truck kørerne? Ja! Du har mulighed for at møde kørerne af Hot Wheels Monster Trucks under Hot Wheels Monster Trucks Live Crash Zone Pre-Show Party eller efter showet i foyerområdet, hvor vi afholder en autografsession.

Hvordan køber jeg souvenirs og merchandise? Det vil være muligt at købe merchandise og souvenirs indenfor i arenaen til alle vores shows! Vi tager imod både kontanter og kreditkort.