Gå til Lizzo

Lizzo: Cuz I Love You Too Tour

ti 19 nov 2019
Frederiksberg

Døre: 18:30

OBS: UDSOLGT - Venteliste her

OBS: Lizzo: Cuz I Love You Too Tour flyttes fra Store VEGA til K.B. Hallen!


Grundet den store efterspørgsel på billetter til Lizzo: Cuz I Love You Too Tour i Store VEGA tirsdag den 19. november 2019 er det lykkedes os at flytte koncerten til K.B. Hallen, samme dato.
 
Publikum der allerede har købt billetter til Store VEGA har garanteret adgang til K.B. Hallen og vil blive kontaktet for yderligere info.

 

Billetpriser: 325 kr. + gebyr
Billetter er i salg nu via livenation.dk og billetlugen.dk.

LIZZO: CUZ I LOVE YOU TOO TOUR
19. NOVEMBER 2019
K. B. HALLEN


Efter sin fantastiske optræden på dette års Roskilde Festival, vender Lizzo tilbage til Danmark i K.B. Hallen til november.

Lizzo er i gang med at tage den internationale urbanscene med storm. Med en heftig kombination af indflydelse fra Houstons rap-scene, gospel, soul og klassisk fløjte, sammen med tematikker som seksualitet og kropspositivisme, bugner hendes musik med humor og karisma. Den amerikanske rapper/ sangerinde flyttede til Houston fra Minneapolis i en alder af 9 år, hvor hun begyndte at lytte til gospel i hjemmet og tog fløjteundervisning. Fem år senere, i en alder af 14 år, fik hun interesse for rap-genren, som blev hendes nye hobby. I en alder af 20 flyttede hun dog tilbage til Minneapolis og blev hurtigt en del af byens blomstrende musikscene. Dette ledte til at debutalbummet ’Lizzobangers’ landede i 2013. Albummet drog inspiration fra Minneapolis’ hip-hop- og indiemiljø og med sin rå lyd fik Lizzo hurtigt lokal og national anerkendelse.

Lizzos udvikling fortsatte på hendes andet album ’Big Grrrl Small World’ fra 2015, som var en eklektisk samling sange der lånte elementer fra klassisk og moderne hip-hop og R&B. Albummet der blev udgivet på Lizzos eget label BGSW modtog bred anerkendelse, hvilket ledte til at hun fik en pladekontrakt hos Atlantic Records. Efter turnéer med Haim og Florence + the Machine, samt en tjans som vært på MTV-programmet Wonderland, udgav Lizzo singlen ’Truth Hurts’ i 2017.

I takt med at flere og flere musikinteresserede har fået øjnene op for Lizzos enestående musikalske evner og opløftende personlighed har fanbasen vokset sig større og større. I 2019 har hun for alvor fået sit gennembrud på urbanscenen med udgivelsen af hendes tredje fuldlængde album ’Cuz I Love You’. Singlen ’Juice’ landende som #23 på Billboards Hot R&B Songs Chart og ’Tempo’ feat. Missy Elliot opnåede en plads som #21 på den digitale chart i USA. Det hele kulminerede til dette års BET Awards hvor Lizzo blæste publikum bagover med showets vildeste optræden. Check hendes BET optræden her: https://www.youtube.com/watch?v=hcVOMUrBpF4

Hvis man skal bedømme ud fra Lizzos koncert på dette års Roskilde Festival kan vi se frem til en opløftende aften i K.B. Hallen til november. Om koncerten på Roskilde skrev Soundvenue nemlig følgende: ”De to afsluttende selvkærligheds-anthems ’Good As Hell’ og ’Juice’ gik rent ind hos et publikum, der var blevet så overøst med god energi, at det hele boblede. Så hvis det var lidt svært før, så elskede man i hvert fald sig selv lidt mere bagefter.”

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event