Gå til Troye Sivan

Troye Sivan: The Bloom Tour

ma 18 mar 2019
Copenhagen

Troye Sivan: The Bloom Tour

Forum Copenhagen, Copenhagen Detaljer

20:00

Døre: 18:00

TROYE SIVAN ANNONCERER THE BLOOM U.K. & EUROPATOUR
Billetsalget starter fredag 23. november kl. 10.00

Billetpriser: 365 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 23. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk Begrænsning på 10 billetter per køb.


Artist presale fra tirsdag 20. november kl. 10.00
Der vil være presale Jyske Bank kunder og Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale fra torsdag 22. november kl. 10.00 (23 timer). Begrænsning på 4 billetter per køb i presale.
Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og livenation.dk

(OBS: Hvis man ikke allerede på nuværende tidspunkt er modtager af nyhedsbrevet kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale.) Nyhedsbrevet sendes ud om onsdagen.

I kølvandet på udgivelsen af hans anmelderroste andet studiealbum, der indholder feature med Ariana Grande, annoncerer Troye Sivan i dag datoerne for sin UK og Europatour. The Bloom turnéen starter 23. februar i Glasgow og kommer gennem Europa og slutter 21. marts i Oslo.  Fans kan få adgang til presale via Troye Sivans gratis app: http://app.troyesivan.com/. Billetsalget starter fredag 23. november kl. 10.00

Med hans lead single ‘My My My!’ der var Sivans anden nummer et single på Billboard Dance Club Songs hitliste, er MTV Europe Music Award og Teen Choice Award vinderen klar til at tage på sin største UK og Europatour til dato.

Efter hans nylige optrædender på Saturday Night Live, The Ellen DeGeneres Show og surprise gæsteoptræden på Taylor Swifts award-vindende Reputation Stadium Tour tidligere på året, vil den australske sanger optræde med sange fra det nye album som NME har udråbt som ”triumferende”, og tildelt det fem stjerner. TIME gik så langt som at sige at ”Troye Sivan er den perfekte popstjerne i 2018”.

Han kan prale med forbløffende 16 millioner Spotify lyttere, og Troye har været på forsiden af Clash, Wonderland, ASOS, Attitude, Rolling Stone, Out, V Magazine og VMAN. Han vil være at finde på rollelisten sammen med Nicole Kidman og Russell Crowe i filmen Boy Erased der kommer i biograferne i UK 8. februar.

Gå ikke glip af pop-prinsen Troye Sivan på The Bloom touren til februar og marts næste år, og husk at billetsalget starter 23. november kl. 10.00

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 395,00 kr.
  • VIP Tickets Ultimate Bloom VIP Package
    Fra 942,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Ultimate Bloom VIP Package indeholder:
• En (1) ståpladsbillet til Troye Sivan i Forum Black Box
• Early Entry til Forum Black Box før billetkøbere med standardbillet
• Crowd-free merchandise shopping 
• Souvenir Troye Sivan laminat & nøglesnor
• Tour plakat signeret af Troye Sivan

• Troye Sivan mulepose

• Særligt stykke Troye Sivan VIP-merchandise

•Særskilt check-in med VIP-personale
• Soundcheck Experience er IKKE inkluderet i denne pakke
Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 942,-

Billetter

Website: http://www.troyesivan.com/
Facebook: https://www.facebook.com/troyesivan/
Twitter: https://twitter.com/troyesivan
Instagram: https://www.instagram.com/troyesivan
YouTube: https://www.youtube.com/user/TroyeSivan18/