Der er i øjeblikket ingen Hyukoh arrangementer

Tilføj Hyukoh til dine favoritter for at få de seneste nyheder og updates

Eksklusive videoer

  Mere information

  Hyukoh

  HYUKOH er et koreansk indie-rock-band som startede i 2014. Gruppen består af OHHYUK (vokal, guitar, producer), DONGGEON (bass), HYUNJAE (guitar) og INWOO (trommer). Kort efter deres debut fik bandet deres store mainstream gennembrud, ikke kun i Korea, men globalt, hvilket er meget sjældent for et band fra Asien.

  HYUKOHs udtryk er essensen af ungdom. De er vilde og frie, men også tomme og forladte. De har deres egen unikke stil både når det kommer til musik, tøj og deres optrædener. Med deres første to EP’er ’20’ og ’22’ og deres første fuldlængde album ’23’ opnåede gruppen stor succes. Derefter udgav de deres tredje EP ’24: How To Find True Love And Happiness’ i 2018, som gik #1 på flere streamingtjenester og vandt flere awards.

  Efter deres udgivelsers store succes drog HYUKOH ud på deres ’24 : How To Find True Love And Happiness Tour’ hvor de besøgte 50 byer i Asien, Nordamerika og Europa. I 2019 optrådte de på flere anerkendte internationale festival såsom Coachella, Lowlands, Pukkelpop og mange flere. Nu arbejder de på deres nye album som udkommer i starten af 2020.

  Flere Live Nation nyheder