Videoer

    Mere information

    Med en nærmest uhørt stime af viral succes skød ArrDee hele vejen til toppen af UK-hitlisterne kun 6 måneder efter han udgav sin første single. Den formidable rapper, der skinner af ung karisma, brød igennem ved at være med på et remix af Tion Waynes sang ’Body’. Sangen eksploderede på TikTok og strøg hele vejen op som #1 på hitlisten i UK og blev det første drill track nogensinde til at opnå dette.

    ArrDee udgav derefter sit bombastiske debut-mixtape ’Pier Pressure’ i starten af 2022 til stor anmelderros. Mixtapet er et perfekt indblik i ArrDees liv med hans knivskarpe lyriske evner som omdrejningspunkt. På mixtapet kan man finde to af hans top 10 hits ’Flowers (Say My Name)’ og ’Oliver Twist’.

    ArrDees imponerende og pludselige succes kan tilskrives hans skarpe humor og særlige glimt i øjet som han har bragt med sig ind på UK rap-scenen. Denne kombination af humor, nogle hårdtslående party anthems og en udførlig historiefortælling, har været en vindende formular for ArrDee, der har overvundet millioner af fans på verdensplan.

    Flere Live Nation nyheder