Gå til The Flaming Lips

The Flaming Lips

The Flaming Lips

søn 08 jun. 2025
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 550 kr. + gebyr.  
Billetsalget starter 5. juli kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.
Live Nation presale starter 4. juli kl. 10.00 på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 595,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Det alternative rockband The Flaming Lips optræder med deres ikoniske album ”Yoshimi Battles the Pink Robots” i Store VEGA i 2025

Det amerikanske rockband The Flaming Lips blev grundlagt i Oklahoma City i 1983 af Wayne Coyne, hans bror Mark og Michael Ivins. Sidenhen er de blevet et af de mest ikoniske, indflydelsesrige, uforudsigelige og vigtigste acts inden for alternativ rockmusik i USA. Bandet har vundet tre GRAMMY® Awards, en Tony-nominering og en RIAA Guld-certificering for ”Yoshimi Battles the Pink Robots” (2002).

Udover ”Yoshimi Battles the Pink Robots” har The Flaming Lips også udgivet andre anmelderroste albums såsom "The Soft Bulletin" (1999) og senest ”American Head” (2020). På American Head kunne man opleve bandet vende tilbage til en mere melodisk og sangorienteret tilgang til musikken. Albummet modtog massiv anmelderros og er blevet kaldt deres bedste udgivelse i årevis. Det endte på adskillige "årets bedste"-lister rundt om i verden, også i DK hvor det blev udnævnt som årets udenlandske album af Ekstra Bladet.

Det er ikke kun på udgivelsesfronten at bandet stadig er i topform, men også på scenen. The Flaming Lips kendt for deres eksperimentelle og psykedeliske stil, samt deres spektakulære liveoptrædener, som ofte inkluderer farverige kostumer, konfetti, balloner og vilde visuelle effekter. UK’s Q Magazine udnævnte dem på deres liste som et af de “50 Bands to See Before You Die.”

Når The Flaming Lips kommer til Store VEGA i 2025 bliver det netop for at hylde og fremføre det ikoniske album "Yoshimi Battles the Pink Robots”. Albummet er et sci-fi-inspireret konceptalbum, der består af The Flaming Lips' mest legesyge og dybtfølte sange, der bliver kastet ind i en vidunderlig hvirvelvind af ambient elektroniske lyde, digitale beats og psykedelisk pragt. På albummet finder man desuden bandet mest streamede sang, “Do You Realize??”.