Gå til Dropkick Murphys

Dropkick Murphys

Dropkick Murphys

tir 28 jan. 2025
Frederiksberg

K.B. Hallen | Frederiksberg

20.00

Døre: 18.30

Billetpriser: 430 kr. + gebyr
Billetsalget starter 28. juni kl. 10.00 via livenation.dk og billetlugen.dk
Live Nation presale starter 27. juni kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger.

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 475,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Efter en medrivende koncert på dette års COPENHELL vender Dropkick Murphys tilbage til DK i 2025 med headline show i K.B. Hallen

Få bands skriger ”indigneret arbejderklasse” lige så højt og insisterende som Dropkick Murphys. Bandet er med afsæt i både britisk punk, amerikansk hardcore og irsk folkemusik blevet et af tidens største punknavne. Kæmpehittet ”Shipping off to Boston” opnåede enorm popularitet i både punkmiljøet og i mainstreamsfæren, særligt efter at det var en del af soundtracket til Martin Scorseses Oscar-belønnede film ”The Departed”, og de efterfølgende udgivelser ”Going Out in Style” og ”11 Short Stories of Pain” fra henholdsvis 2011 og 2017 cementerede bandets status og hitlistetække.

Gruppen har udgivet intet mindre end 11 studiealbummer i løbet af 27 år – det nyeste, ”This Machine Still Klills Fascists”, er en akustisk indspilning af hidtil uudgivne Woody Guthrie-sange, som trækker væk fra deres sædvanlige lyd, men ikke desto mindre passer fantastisk ind i det store musikalske repertoire. Dropkick Murphys er et band, der kan samle publikum på tværs af generationer til en kæmpefest. Dette er noget de har gentaget af flere omgange. Senest på dette års COPENHELL, hvor de gav en hæsblæsende koncert på Helvíti.

Oplev de rutinerede Boston-punkrockere, når de gentager succesen i K.B. Hallen til januar 2025.

Handicap indgang

Handicapforhold i K.B. Hallen, se HER