Gå til DPR

DPR: The Dream Reborn World Tour

DPR: The Dream Reborn World Tour

lør 02 nov. 2024
Frederiksberg

K.B. Hallen | Frederiksberg

20.00

Døre: 18.30

Billetpriser: 485,- + gebyr.  
Billetsalget starter 14. juni kl. 10.00 via livenation.dk og billetlugen.dk.
Live Nation presale starter torsdag 13. juni kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 390,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Det sydkoreanske musikkollektiv DPR indtager K.B. Hallen på deres The Dream Reborn World Tour

DPR, også kendt som Dream Perfect Regime, er et sydkoreansk pladeselskab og kreativt kollektiv, der startede i 2015 i Seoul. Kollektivet iværksætter, instruerer, producerer og redigerer projekter for dets mangfoldige liste af talenter på mange forskellige medieplatforme. Til efteråret vil man kunne opleve tre af DPRs medlemmer på dansk jord når de indtager K.B. Hallen.

DPR ARTIC
DPR ARTIC sluttede sig til DPR i 2019 og er kendt blandt fans for sine DJ-optrædener. Han fik sin debut til Head in the Clouds LA samme år. I 2021 var han med til at producere videoen og sangen "SYNC" til SYNC PACK, en kampagne med DPR og Adidas, samt temasangen "Set It Off" til 2022 League of Legends Mid-Season Invitational (MSI). I 2024 udgav han sit første album, ”[KINEMA]”, hvor han stod bag produktionen og var med til at skabe det overordnede koncept.

DPR CREAM
DPR CREAM er en mester når det kommer til at producere musik og er en af nøglepersonerne i DPR, både som artist og producer. Hans musik er kendt for at vække følelserne med en blanding af alternativ og moderne lyd. Med sine tidligere singlealbums og tracks på DPR ARCHIVES, har han opbygget en bred fanbase på verdensplan, og bevist at han har musikalske evner og en kunstnerisk stil som ingen andre.

DPR IAN
Christian Yu begyndte at komponere og skabe musik under aliasset DPR IAN i slutningen af 2015 som et af de grundlæggende medlemmer af DPR. DPR IAN fungerer som chefinstruktør og redaktør. Kendt for sin skarpe kunstneriske vision og omhyggelige opmærksomhed til detaljen, er DPR IAN blæst frem på scenen som soloartist. Hans udgivelser udvisker grænserne mellem pop, R&B, rock og elektronisk musik i en himmelsk rejse der dykker ned i emner som selvrefleksion og spiritualitet.

Handicap indgang

Handicapforhold i K.B. Hallen, se HER