Gå til Soulfly

Soulfly

Soulfly

tir 30 jul. 2024
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

21.00

Døre: 20.00

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget er startet.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 295,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Max Cavaleras band, Soulfly, vælter Pumpehuset 30. juli 2024
 
Soulfly er et amerikansk thrash metal-band, der blev dannet af Max Cavalera i 1997 efter han trådte ud af det indflydelsesrige brasilianske thrash-metal-band Sepultura.
 
Soulfly er kendt for deres unikke fusion af thrash metal med elementer fra groove metal og nu metal. Gennem årene har Soulfly udgivet en række albums, der viser Max Cavaleras evne til at kombinere hårdtslående riffs med andre musikalske stilarter og inspiration fra forskellige kulturer.
 
Debutalbummet, "Soulfly", udkom i 1998 og etablerede hurtigt bandet som et stærkt navn på metalscenen. Albummet er præget af en rå og energisk lyd, som er blevet et kendetegn for dem. Gennem deres karriere har Soulfly fortsat med at udvikle deres lyd og har udforsket forskellige temaer, lige fra personlige kampe og uligheder i samfundet til spirituelle og religiøse emner.
 
Bandet har oplevet flere line-up ændringer gennem årene, men Max Cavalera har været en konstant drivkraft og kreativ leder. Med albums som "Primitive" (2000), "Dark Ages" (2005) og "Ritual" (2018) har Soulfly bevist, at de kan forny sig selv og forblive relevante i en evigt skiftende musikscene. Deres koncerter er kendt for deres intense energi og interaktion med publikum, hvilket har sikret dem en loyal fanbase over hele verden.
 
Soulfly fortsætter med at være en betydningsfuld aktør inden for metalgenren, og Max Cavaleras vision om at skabe musik, der bryder grænser og udforsker nye territorier, lever videre gennem bandets vedvarende kreative indsats. Dette kan man blandt andet høre på bandets seneste album ’’Totem’’ fra 2022.
 
Gå ikke glip af en aften med ægte thrash metal og oplev Soulfly live i Pumpehuset 30. juli 2024

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.