Gå til Symphony X

Symphony X

Symphony X

tor 19 sep. 2024
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 280 kr. + gebyr
Billetsalget starter 7. maj kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 315,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Det progressive power-metal band, Symphony X, spiller i Pumpehuset torsdag 19. september 2024
 
 
Symphony X er et amerikansk progressivt, power-metal band, grundlagt i 1994 af guitaristen Michael Romeo. Deres 1997 album ‘The Divine Wings of Tragedy’ og deres 2000-udgivelse ‘V:The New Mythology Suite’ har vundet dem en plads i hjerterne hos mange fans af progressive metal. Disse albums viser desuden bandets evne til at skabe indviklede musikalske lydbilleder, der tager lytteren med på en rejse gennem dystre mytologiske verdener, filosofiske koncepter og følelsesmæssige fortællinger. Symphony X har alt i alt udgivet 9 albums, hvor det seneste, ‘Underworld’, er fra 2015.

 
Stilmæssigt ligger de op ad andre prog-metal-bands såsom Dream Theater, Fates Warning og Pain of Salvation, men er dog tungere. De spiller meget synkoperet og har også symfoniske og neoklassiske elementer med i musikken i stil med Yngwie Malmsteen og Randy Rhoads.
 
Oplev Symphony X når de gæster Pumpehuset torsdag 19. september 2019

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.