Gå til The Bygones

The Bygones

The Bygones

ons 09 okt. 2024
København V

Ideal Bar Vega | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 135 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 26. april kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 160,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Nostalgisk folk-nytænkning med The Bygones
 
Den lysende indiefolk-duo, Joshua Lee Turner og Allison Young, deler en eklektisk nostalgi for tidligere tiders musik - jazz og klassisk, musicals fra guldalderen, bigbands fra 40'erne, singer-songwriters fra 60'erne, dugfrisk indierock fra begyndelsen af 2010 samt en passion for instrumentalmusik og covers. Disse forbindelsespunkter begyndte online, kulminerede i en improviseret indspilningssession i Nashville og tvang en uventet vej frem.
 
"Der er noget godt i hvert årti med musik. Og der er godhed i alle livets årstider," fortæller Josh. "For os handler det om at finde det gyldne i fortiden og bringe det videre."
 
Duoens første udgivelse sammen, et cover af Willie Nelsons "Crazy", vakte massiv begejstring online, og en europæisk promotor forlangte, at de skulle turnere i udlandet. Turner og Young tog imod invitationen og skyndte sig at indspille en EP for at have noget at spille for publikum, et publikum, som udsolgte spillesteder og hyldede The Bygones med stående ovationer, før de overhovedet havde klimpret en tone. At se The Bygones live er at forstå hypen. Youngs stilfulde, selvlysende tilstedeværelse og vokale finesse, Turners forbløffende tekniske evner og den håndgribelige glæde i deres dynamik på scenen skaber en live-oplevelse, der kræver flere ekstranumre.
 
Deres selvbetitlede debutalbum The Bygones udkom den 4. april 2024 og er en autentisk indkapsling af bandets eklektisk, nostalgiske folk-lyd.