Gå til Nas

Nas: Illmatic 30 Year Anniversary Tour

Nas: Illmatic 30 Year Anniversary Tour

fre 25 okt. 2024
Frederiksberg

K.B. Hallen | Frederiksberg

20.00

Døre: 18.30

Billetpriser: 605 kr. + gebyr
Billetsalget starter 25. april kl. 10:00 via livenation.dk og billetlugen.dk
Der vil være presale 23. april kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 645,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

NAS OFFENTLIGGØR SIN ”ILLMATIC” 30-ÅRS JUBILÆUMS-TOUR PÅ TVÆRS AF STORBRITANNIEN OG EUROPA HVOR HAN VIL FREMFØRE ALBUMMET “ILLMATIC” I SIN HELHED

For 30 år siden udgav en dengang 20-årig Nas “Illmatic”; bredt anerkendt som et af de største og mest indflydelsesrige hip hop-albums nogensinde. I anledning af pladens 30-års jubilæum vil Queensbridge-legenden turnere i Europa og Storbritannien i oktober og november 2024 med start i Finland og afslutning i London. Den 15-shows lange turné vil se Nas optræde med sit ikoniske debutalbum ”Illmatic” i sin helhed.

Nas markerede også 30-års jubilæet for “Illmatic” med udgivelsen af et nyt nummer, "Define My Name", produceret af DJ Premier, der også producerede en håndfuld numre på den tidsløse klassiker ”Illmatic” ("N.Y. State of Mind", "Represent", "Memory Lane (Sittin’ in da Park)"). "Define My Name" er nu tilgængelig via Mass Appeal.

”Illmatic” er ikke kun et af hip hoppens bedste albums, men også en af de største plader på tværs af alle genrer. Hver linje fra Nas er personlig, målrettet og betydningsfuld og tegner et levende billede af, hvad det betød at vokse op i New York i 90'erne. Hvert sample-båret beat er unikt og skarpt udført, leveret af et drømmehold af producere bl.a. DJ Premier, Large Professor, Q-Tip, Pete Rock og L.E.S.

Den RIAA platin-certificerede plade indeholder moderne klassikere som ”N.Y State of Mind”, ”Halftime”, ”The World Is Yours” og ”It Ain’t Hard to Tell”. 30 år senere sætter ”Illmatic” stadig baren for hele rap-genren.

“Illmatic 30 Year Anniversary Tour” kommer til K.B. Hallen i København fredag 25. oktober.

Handicap indgang

Handicapforhold i K.B. Hallen, se HER