Gå til Ari Abdul

Ari Abdul

Ari Abdul

man 12 aug. 2024
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

21.00

Døre: 20.00

Billetpriser: 220 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 5. april kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 255,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Ari Abdul indtager Pumpehuset med mørk og dragende pop 12. august 2024
 
Ari Abdul er klar til at fortrylle Pumpehuset med mørk alternativ pop, når hun kommer til København 12. august 2024. Opvokset i Brooklyn, New York og med en opvækst præget af forskellige musikalske indflydelser, har Ari Abdul fundet sin egen unikke lyd og stil. Hendes ecuadorianske mor elskede latinamerikansk musik, hendes costaricanske/palæstinensiske far introducerede hende til klassisk rock, og hendes brødre var vilde med hiphop og metal.
Musik blev hurtigt et ekstra sprog for den unge sangerinde, men der gik mange år før hun turde dele sin stemme og talent med verden.

I 2021 blev gnisten dog tændt og derfra gik det stærkt. I 2022 udgav Ari sin debutsingle ’Babydoll’ efterfulgt af den speedede version ’Babydoll (Speed)’. Begge versioner fik viral succes med over 128 mio. globale streams, 400 mio. TikTok-visninger og 420.000 TikTok-creations.


Ved at blande rumklangstunge bølger inspireret af shoegaze-kunstnere som The Neighborhood og Lana Del Rey, har Ari Abdul fundet sin helt egen unikke lyd. Hendes alternative stil, tiltalende visuelle identitet og moderne tilgang til musik, har allerede sikret hende fans verden over.
Oplev den unge og spirende stjerne, Ari Abdul, når hun kommer til Pumpehuset 12. august 2024!

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.