Gå til Dean Lewis

Dean Lewis: The Last Bit Of Us Tour

Dean Lewis: The Last Bit Of Us Tour

fre 21 feb. 2025
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

Billetpriser: PL1: 550 kr. + gebyr, PL2: 450 kr. + gebyr, PL3: 350 kr. + gebyr, GA: 550 kr. + gebyr, PL1 (kørestolsbillet): 550 kr. + gebyr.
Billetsalget starter 15. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være Live Nation presale 14. marts kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    395,00 kr. - 595,00

Artister ved dette event

Event information

Dean Lewis fortsætter sit danske eventyr og vender tilbage til Royal Arena fredag 21. februar 2025

Sjældent har en udenlandsk artist formået at betage sine danske fans som den australske singer/ songwriter Dean Lewis. Det hele startede da han vandt danskernes hjerter med en surprise gæsteoptræden til finalen i det danske X-factor i 2022. Her optrådte han med sine hits ”Be Alright” og ”Half A Man”, der var blevet sunget af deltageren Tobias Floor tidligere i programmet. Pludselig blev Dean Lewis en ekstremt eftertragtet herre, og danskerne rev billetter væk til hans koncerter for at opleve ham live.

Lewis kvitterede med en omfattende Danmarks-tour i 2022, der bestod af syv udsolgte koncerter rundt i landet, inkl. to udsolgte koncerter i Forum Black Box i København og tre udsolgte koncerter på Train i Aarhus. Derefter kulminerede det hele med en koncert i Royal Arena i marts 2023. Dean Lewis’ danske eventyr sluttede dog ikke der, da Lewis i dag har annonceret at han vender tilbage til Royal Arena på sin kommende ”The Last Bit Of Us Tour” i 2025.

Dean Lewis har solgt 5,3 millioner albums/ EP'er på verdensplan, og hans musik har ramt mere end 10 mia. streams til dato. Dean blev indlemmet i Spotify-milliardklubben med sit hit ”Be Alright”, som nu har 4,6 mia. streams. ”Be Alright” er blevet certificeret 14 gange platin i Australien, 3 gange platin i USA, 2 gange platin i Storbritannien, samt platin i 22 andre lande. Derudover har Dean 3,1 mio. TikTok-følgere og 1,79 mio. YouTube-følgere.

Siden udgivelsen af hans debutalbum fra 2019, der toppede hitlisterne flere steder, vandt adskillige priser og blev certificeret flere gange platin, har Dean opbygget en stor fanbase på verdensplan. I 2022 udgav han sit andet album ”The Hardest Love”, der ramte ARIA Top-5 og havde singlerne ”How Do I Say Goodbye”, ”Hurtless” + ”Looks Like Me”. Dean sluttede 2022 af med at vinde TikTok-prisen i Australien for australske kunstnere med flest nye følgere, samt prisen som Australiens mest sete kunstner.

I 2023 hittede Dean endnu engang med sangen ”How Do I Say Goodbye”, der har mere end 1 mia. streams, er 2 gange platin i Australien & Schweiz, sølv i Storbritannien og platin i Canada, Norge, Sverige, Belgien, Holland og guld i USA, Italien, New Zealand og Tyskland. Den nåede Spotify Top-50 i 15 lande. Senest har han været aktuel med singlen ”Memories”, som er endnu en stærk og dybfølt sang, som er blevet Deans varemærke.

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER